Uitnodiging: ‘Een goed gesprek met Thijs van Mierlo’ op 13 september 2023

“Hoe kunnen we samen bouwen aan krachtige gemeenschappen waarin iedereen een rol van betekenis kan hebben?”

Op woensdagavond 13 september voert ‘van Houten&co’ in Aan de Slinger een goed gesprek samen met inwoners, vrijwilligers, professionals, ambtenaren en politici. Iedereen is van harte welkom, geef je wel even op, er zijn beperkte plaatsen beschikbaar.

Het thema van de avond is: hoe we samen kunnen bouwen aan een sociale, gezonde en rechtvaardige samenleving. Het belooft dé bijeenkomst van het jaar te worden. Thijs van Mierlo, directeur van LSA bewoners, zal samen met Willy Lageveen en Annekee Bosveld van ‘van Houten&co’, Wanda de Jong van KrachtigPlus Houten en Stichting Leergeld en Marian van der Ven van De Trossel, in gesprek gaan over de rol en positie van inwonersinitiatieven bij maatschappelijke vraagstukken.

Hoe gaan we om met krachtige en kwetsbare inwoners? Welke rol heeft het sociaal werk, vrijwilligersorganisaties en de gemeente? Hoe gaan we samen aan de slag met de taaie maatschappelijke vraagstukken die we elke dag ervaren?

Je kunt je hier aanmelden!


Het programma van de avond ziet er als volgt uit:

Programma
 De avond biedt een enerverend programma, met een hoofdrol voor het ‘goede gesprek’. Naast de dynamiek aan tafel zal ook de zaal een interactieve rol spelen. Daarnaast kun je genieten van optredens en wordt de avond op bijzondere wijze in beeld gebracht. 

19.30 – 20.00 uur   Inloop
20.00 – 21.45 uur   Een goed gesprek
21.45 – 22.30 uur   Drankje en napraten in foyer

Wil je je ook laten inspireren op dit thema, meeluisteren en meepraten? En bijdragen aan een fijn en leefbaar Houten voor iedereen? Dan mag je deze avond niet missen!