Onbeperkt Meedoen

Onbeperkt Meedoen betekent dat we werken aan aandacht voor mensen met een beperking als het gaat om meedoen. Dit richt zich veelal op de vrijetijdsbesteding van mensen met een licht verstandelijke beperking en voor volwassenen met autisme. De (groeps-)activiteiten worden zoveel mogelijk door vrijwilligers georganiseerd, waar mogelijk met ondersteuning van vrijwilligers uit de eigen doelgroep.

Het werk van de beroepskracht is gericht op het ondersteunen en begeleiden van nieuwe initiatieven naar zelfstandig functionerende groepen. Op dit moment is het aanbod:

Disco met DJ 
Locatie: Wijkcentrum/cultuurhuis Schoneveld
Data in 2024: 5 april
Tijd: van 19.00 tot 21.00 uur
Prijs: € 3,00 per keer

Eten bij Eetatelier Reinaerde
Locatie: Huis van Houten, Onderdoor 158/160
Data: iedere eerste dinsdag van de maand
Tijd: van 17.30 tot 19.30 uur
Prijs: € 12,00 per keer
Klik hier voor meer informatie.

Activiteiten bij Samen Actief Sociaal
Samen Actief Sociaal is een stichting die zich inspant om kwetsbare doelgroepen en mensen met een beperking te laten sporten en anderen te ontmoeten. Op hun website vind je verschillende activiteiten zoals bijvoorbeeld Darten (voorheen aangeboden via ‘van Houten&co’) en sporten bij Body Business.
Kijk voor meer informatie over deze activiteiten en inschrijven op: https://www.samenactiefsociaal.nl/
Inschrijven kost €10 . Overige kosten vind je bij de activiteit zelf.

 

Contact

Voor meer informatie over de activiteiten en de mogelijkheden van deelname hieraan kun je terecht bij Silvia Gerrits via s.gerrits@vanhoutenenco.nl en telefonisch 030-7001500.