Vrijwilligerscentrale Houten – voor Vrijwilligers

Op onze vernieuwde vacaturebank vind je alle vacatures uit de Gemeente Houten!

 

Aan de slag als vrijwilliger?

Tijdelijk of voor langere tijd, als penningmeester of wandelmaatje, naast je werk of terwijl je een uitkering krijgt, voor iedereen is er een leuke vrijwilligersbaan te vinden! Het doen van vrijwilligerswerk brengt je nieuwe sociale contacten, een plek om je talent te kunnen ontplooien en je bent maatschappelijk betrokken!

 

Wat kan Vrijwilligerscentrale Houten voor jou doen?

Kijk op de vacaturebank voor het actuele aanbod van vrijwilligersfuncties of meld je aan als talent! Kom je er zelf niet helemaal uit en wil je graag wat meer advies? Neem dan contact op en maak een afspraak voor een oriëntatiegesprek, zodat we samen kunnen kijken waar jouw talenten het best tot z’n recht komen.

 

 

Vrijwilligerswerk op je CV

Werkgevers vinden het belangrijk dat hun werknemers maatschappelijk betrokken zijn en letten daarom vaak op de ervaring die je hebt met vrijwilligerswerk. Ben je nog aan het studeren of zit je tussen twee banen in? Vrijwilligerswerk is goed om je in het werkritme te houden, sociale contacten te leggen en je kennis te verbreden. Let wel op dat wanneer je een uitkering krijgt je verplicht bent om je vrijwilligerswerk door te geven aan de desbetreffende instantie. Kijk bij ‘Wet- en Regelgeving’  voor meer informatie.

Neem voor meer informatie of voor het maken van een afspraak contact op met Vrijwilligerscentrale Houten, e-mail: vrijwilligerscentrale@vanhoutenenco.nl  of telefonisch: 030-7001500.