Vrijwilligerscentrale Houten – Voor organisaties in Houten

 

Ben jij op zoek naar vrijwilligers voor jouw organisatie? Meld je dan aan bij Vrijwilligerscentrale Houten en plaats je eigen vacatures.

De Vrijwilligerscentrale Houten bemiddelt alleen voor stichtingen, verenigingen en organisaties zonder winstoogmerk. Vul het aanmeldformulier in en wij sturen binnen enkele dagen jouw persoonlijke inloggegevens toe voor de toegang tot de vacaturebank. Ook maken we graag een afspraak voor een kennismakingsgesprek, zodat we kunnen zorgen voor de beste matches.

Inschrijving vacaturebank - organisaties

  • Organisatie

  • Contactpersoon

 

Het plaatsen van vacatures

Dagelijks zoeken bewoners van Houten tussen de vacatures naar de perfecte vrijwilligersklus. Het is dus belangrijk dat jouw vacature helder beschrijft wat het werk inhoudt, wie daarvoor geschikt is en wat de vrijwilliger van jou kan verwachten. Daarom hebben we een format gemaakt voor de vacaturetekst, zodat alle belangrijke vragen hierin kunnen worden beantwoord. Lees voor meer informatie het document van Movisie over het schrijven van een wervende vacaturetekst.

Wanneer iemand reageert op jouw vacature ontvang je een e-mail en kun je de reactie terugzien in je account van de vacaturebank. Hiermee kun je zelf contact opnemen met de vrijwilliger en een afspraak maken. In je account kun je vervolgens aangeven of de vrijwilliger aan de slag gaat, of het een ‘match’ is. Die informatie is dan weer belangrijk voor ons, dus we vinden het fijn als je dat bijhoudt.

 

Wat doen wij nog meer?

Wij kunnen je helpen met het opzetten van een vrijwilligersbeleid, je ondersteunen bij het maken van een vrijwilligerscontract en je informeren over actuele veranderingen op het gebied van vrijwilligerswerk. Ook organiseren we netwerkbijeenkomsten voor vrijwilligersorganisaties in Houten, zoals bijvoorbeeld het Netwerk Vrijwilligersorganisaties in de Zorg.

Wil je sparren over de beste wervingstechniek, meer aandacht voor jouw vacature op onze site of een vrijwilliger aandragen voor het maandelijkse artikel ‘De vrijwilliger van Houten’? We helpen je graag verder!

Neem voor meer informatie of voor het maken van een afspraak contact op met Vrijwilligerscentrale Houten, e-mail: vrijwilligerscentrale@vanhoutenenco.nl of telefonisch: 030-7001500.

.