Vrijwilligerscentrale Houten

 

 

Voor maatschappelijke organisaties die met vrijwilligers werken

Ben jij op zoek naar vrijwilligers voor jouw organisatie? Meld je dan aan bij Vrijwilligerscentrale Houten en plaats je eigen vacatures. Potentiële vrijwilligers zoeken tussen deze advertenties dus zorg voor voldoende informatie en probeer een beeld te geven van jouw organisatie. Tevens kun je in de talentenbank kijken of er een vrijwilliger aangemeld is die past bij het profiel van jouw functie.

 

Wat doen wij nog meer?

Wij kunnen je helpen met het opzetten van een vrijwilligersbeleid, je ondersteunen bij het maken van een vrijwilligerscontract en je informeren over actuele veranderingen op het gebied van vrijwilligerswerk. Ook organiseren we netwerkbijeenkomsten voor vrijwilligersorganisaties in Houten, zoals bijvoorbeeld het Netwerk Vrijwilligersorganisaties in de Zorg.

 

Aanmelden als nieuwe organisatie

Wij nodigen nieuwe organisaties altijd uit om samen te kijken welke ondersteuning gewenst is en hoe we de beste begeleiding kunnen bieden in de zoektocht naar vrijwilligers. Wat is het type vrijwilliger dat nodig is en wat is de sfeer in de organisatie? Wij horen graag meer zodat we kunnen zorgen voor een goede match!

Neem voor meer informatie of voor het maken van een afspraak contact op met een van de coördinatoren van Vrijwilligerscentrale Houten, Jessica de Lange of Rianne Rombout, e-mail: info@vrijwilligershouten.nl of telefonisch: 030-7001500.

 

Zoeken tussen talenten

Aanmelden als organisatie

.