Mantelzorgcafé

 

Bent u mantelzorger en wilt u graag andere mantelzorgers ontmoeten tijdens een ontspannen avond uit? Kom dan naar het mantelzorgcafé! Het mantelzorgcafé is elke laatste donderdagavond van de maand van 19.30-21.30 uur in Huis van Houten, aan het Onderdoor 160.

U bent welkom vanaf 19.30 uur, dan starten we met een kopje koffie of thee. Het mantelzorgcafé bestaat sinds 2017 en in die tijd hebben we een trouwe groep bezoekers verzameld. Er is echter altijd plek voor nieuwe bezoekers, of u nu voor één keertje aanhaakt of vaker wilt komen is aan u. De aanwezige mantelzorgers komen om hun verhalen te delen met elkaar, maar vooral ook om er even een avond tussenuit te zijn.

We zorgen iedere keer voor een andere invulling. Dit kan een creatieve invulling zijn, zoals bloemschikken, mozaïeken of dikke dames schilderen. Maar ook een lezing over het weer, een avond over stress of een wijnproeverij behoort tot de mogelijkheden. In ieder geval starten we elk ‘café-jaar’ met een borrel en sluiten we in november af met een filmavond.

Tijdens elke café-avond zijn ook de coördinator en de vrijwilligers van het steunpunt aanwezig om u welkom te heten, eventuele vragen te beantwoorden en met u in gesprek te gaan.

Er zijn geen kosten verbonden aan het café, maar in verband met inkoop en eventuele materialen is het fijn als u zich van tevoren aanmeldt.

Programma 2024

  • Januari: (Nieuwjaars)borrel
  • Februari: Workshop Ukelele
  • Maart: Paasstukje maken
  • April: Koddige Kippen schilderen
  • mei : Country Line Dance

Wilt u op de hoogte worden gehouden over de café-avonden? Registreert u zich dan bij het steunpunt en ontvang onze nieuwsbrief.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Steunpunt Mantelzorg Houten via steunpuntmantelzorg@vanhoutenenco.nl of 030-70 01 500.