Bewoners actief in Houten

Door vrijwilligerswerk te doen ontmoet je mensen en krijg je de kans om je talenten verder te ontwikkelen. En daar hebben andere mensen weer plezier van. We willen mensen stimuleren om aan de slag te gaan met vrijwilligerswerk en op die manier een bijdrage te leveren aan de samenleving.

Vrijwilligerswerk vergroot je netwerk. Je leert nieuwe mensen kennen, nieuwe vaardigheden te ontwikkelen, je krijgt meer plezier in je leven en als je gaat solliciteren dan staat het ook goed op je CV.

Voor informatie over vrijwilligerswerk, kun je terecht bij de Vrijwilligerscentrale.

Vrijwilligers Academie Houten

Voor vrijwilligers en mantelzorgers

We bieden vrijwilligers, mantelzorgers en organisaties de mogelijkheid om hun expertise uit te breiden, om elkaar te ontmoeten en kennis met elkaar te delen.

Meer lezen

Vrijwilligerscentrale Houten

Op zoek naar een vrijwilliger?

Ben jij op zoek naar vrijwilligers voor jouw organisatie? Of ben je op zoek naar informatie over vrijwilligersbeleid of verzekeringen? Meld je dan aan en plaats nieuwe vacatures, uiteraard helpen wij je graag bij de beste match en het vinden van informatie!

Meer lezen

Vrijwilliger worden?

Aan de slag met jouw talent!

Ben jij technisch? Kan je heel goed breien? Ben je een doorzetter of een prater? Iedereen heeft zijn eigen talent en daarmee kan je anderen helpen. Meld je aan als talent, maak een afspraak voor een oriëntatiegesprek of zoek direct tussen de vacatures!

Meer lezen

Kom erbij!

Vrijwilligers bij 'van Houten&co'

Veel mensen werken als vrijwilliger bij ′van Houten&co′: er zijn ruim 550 vrijwilligers verbonden aan onze organisatie. Ze zijn onmisbaar, want alleen met hen zijn we in staat onze doelen als organisatie te bereiken. Onze vrijwilligers zijn jong én oud, bezig met wat ze leuk vinden en benutten zo hun talenten.

Meer lezen

Activiteiten


Wist je dat wij meer dan 349 activiteiten hebben en dat je vandaag al mee kan doen? Trek de stoute schoenen aan en kom gewoon een keer langs!

Huiskamer Houten Zuid

Ontmoeting

Elke week op Donderdag

Tijd:

Prijs:

10:00 tot 13:00

€ 5,00

Jamsessie Enter

Zaterdag 13 oktober

Tijd:

Prijs:

20:00 tot 23:00

€ 0,00

Jamsessie Enter

Vrijdag 18 januari

Tijd:

Prijs:

20:00 tot 23:00

€ 0,00

Jamsessie Enter

Zaterdag 23 maart

Tijd:

Prijs:

20:00 tot 23:00

€ 0,00