Bewoners actief in Houten

Door vrijwilligerswerk te doen ontmoet je mensen en krijg je de kans om je talenten verder te ontwikkelen. En daar hebben andere mensen weer plezier van. We willen mensen stimuleren om aan de slag te gaan met vrijwilligerswerk en op die manier een bijdrage te leveren aan de samenleving.

Vrijwilligerswerk vergroot je netwerk. Je leert nieuwe mensen kennen, nieuwe vaardigheden te ontwikkelen, je krijgt meer plezier in je leven en als je gaat solliciteren dan staat het ook goed op je CV.

Voor informatie over vrijwilligerswerk, kun je terecht bij de Vrijwilligerscentrale.

Vrijwilligerscentrale Houten

Voor organisaties

Wil jij vacatures plaatsen en meer weten hoe de vrijwilligerscentrale jou kan helpen? Hier vind je het aanmeldformulier en meer informatie.

Meer lezen

Vrijwilligerscentrale Houten

Voor vrijwilligers

Alle vacatures uit Houten bij elkaar, dat vind je op onze vernieuwde vacaturebank! Zo kan jij snel aan de slag met jouw talent en nieuwe mensen leren kennen.

Meer lezen

Kom erbij!

Vrijwilligers bij 'van Houten&co'

Ook bij ‘van Houten&co’ kun je aan de slag als vrijwilliger! Er zijn al ruim 650 vrijwilligers verbonden aan onze organisatie. Ze zijn onmisbaar, want alleen met hen zijn we in staat onze doelen als organisatie te bereiken.

Meer lezen

Wet- en Regelgeving

Van verzekering tot het UWV

Waar moet je als organisatie rekening mee houden en wat zijn je rechten als vrijwilliger?

Meer lezen

van Wens&co

Vrijwilliger bij 'van Wens&co'

Vervul een persoonlijke wens van een zelfstandig wonende Houtenaar die, door lichamelijke, sociale of financiële omstandigheden in een maatschappelijk isolement raakt of dreigt te raken.

Meer lezen

Activiteiten


Wist je dat wij meer dan 349 activiteiten hebben en dat je vandaag al mee kan doen? Trek de stoute schoenen aan en kom gewoon een keer langs!

Geen activiteiten gevonden...