Een inspirerend aanbod voor heel Houten!

Cursus&co faciliteert en organiseert activiteiten en cursussen op recreatief en educatief gebied.

Op deze website vind je het totale aanbod van alle activiteiten, workshops, cursussen en meer. Cursus&co biedt niet alleen cursussen en workshops aan, maar ook vele activiteiten die het hele jaar door lopen. Uitgangspunt daarbij is altijd: voor en door Houten. Want Houten zit vol kennis en talent. Zoek je een leuke, creatieve workshop, wil je wekelijkse gezellig kaarten, ben je op zoek naar een sportactiviteit? Kijk dan snel verder. Er staat vast iets voor jou tussen!

Cursus&co is van maandag t/m donderdag van 9.30 tot 12.00 uur bereikbaar op 030-7001 525. Stuur je liever een e-mail? Dan kan je deze sturen naar cursusenco@vanhoutenenco.nl. Maar natuurlijk ben je ook van harte welkom om langs te komen op ons kantoor: Onderdoor 160 (2e verdieping), 3995 DX Houten.

Zolang de coronamaatregelen van kracht zijn, is het verstandig eerst even te bellen of het mogelijk is om ons kantoor te bezoeken.

Mis je een cursus/workshop? Zou je zelf invulling willen geven aan een activiteit? Wil je ons helpen met organiseren? Laat je idee achter op cursusenco@vanhoutenenco.nl!

Bij vele activiteiten is het mogelijk om korting te krijgen met de U-pas. Indien de U-paskorting van toepassing is, staat dit aangegeven bij de activiteit.