Voor alle jongeren in Houten

Het jongerenwerk van ′van Houten&co′ gelooft dat elke jongere talent heeft. Met die gedachte in het achterhoofd leggen wij contact met jongeren en durven wij de verantwoordelijkheid ook bij jongeren zelf te leggen. Het jongerenwerk werkt met jongeren in de leeftijd van 10-23 jaar. Het jongerenwerk legt contact met jongeren; op straat, op school of in het jongerencentrum. De jongerenwerkers stimuleren en activeren jongeren bij het organiseren van activiteiten en spelen een ondersteunende en begeleidende rol richting de jongeren.

Tienerwerk 10-14 jaar

Tieners in Houten

Het tienerwerk van ‘van Houten&co’ betrekt tieners in de wijk door activiteiten te organiseren in de wijken voor tieners in de leeftijd van 10-14 jaar. In elke wijk vinden de gehele week activiteiten plaats voor tieners.

Meer lezen

jonginhouten

Tijdens de vakanties organiseert het jongerenwerk verschillende activiteiten. Deze activiteiten zijn speciaal voor jongeren tussen de 10 en 23 jaar uit de gemeente Houten.

Meer lezen

Ambulant Jongerenwerk

Jongeren in de buurt

Ambulant jongerenwerkers leggen op straat contact met jongeren. Zij dagen de jongeren uit gebruik te maken van hun talent door samen met de jongerenwerkers van ′van Houten&co′ activiteiten te organiseren waarin hun talent zichtbaar wordt.

Meer lezen

Jongerenwerk 15-23 jaar

Stedelijk jongerenwerk

Het stedelijk jongerenwerk is er voor jongeren in de leeftijd van 15-23 jaar. Wij geloven dat elke jongere talent heeft! Bij ons ben je dan ook op DE plek om jouw talenten te ontwikkelen.

Meer lezen

Jongerencentrum Enter

Eigen plek voor en door jongeren

Jongerencentrum Enter is de thuisbasis van het jongerenwerk van ‘van Houten&co’. Binnen Enter zijn er drie zalen, waarvan een met een podium. Ook is er een oefenruimte voor bands (met opname-apparatuur) en een multimedia ruimte.

Meer lezen

Voor ouders

Informatie over jongerenwerk in Houten

Het jongerenwerk van ‘van Houten&co’ is er voor alle jongeren van 10 tot 23 jaar. We bieden jongeren een plek om zich te ontwikkelen, om elkaar te ontmoeten en om hen weer op weg te helpen als het even niet zo goed gaat. Dat doen we op verschillende manieren en op verschillende plekken.

Meer lezen

Activiteiten


Wist je dat wij meer dan 349 activiteiten hebben en dat je vandaag al mee kan doen? Trek de stoute schoenen aan en kom gewoon een keer langs!

Geen activiteiten gevonden...