Voor alle jongeren in Houten

Het jongerenwerk van ′van Houten&co′ gelooft dat elke jongere talent heeft. Met die gedachte in het achterhoofd leggen wij contact met jongeren en durven wij de verantwoordelijkheid ook bij jongeren zelf te leggen. Het jongerenwerk werkt met jongeren in de leeftijd van 10-23 jaar. Het jongerenwerk legt contact met jongeren; op straat, op school of in het jongerencentrum. De jongerenwerkers stimuleren en activeren jongeren bij het organiseren van activiteiten en spelen een ondersteunende en begeleidende rol richting de jongeren.

Vakantieactiviteiten

Tijdens de vakanties organiseert het jongerenwerk verschillende activiteiten. Deze activiteiten zijn speciaal voor jongeren tussen de 10 en 23 jaar uit de gemeente Houten.

Meer lezen

Jongerenwerk in de wijk

Jongerenwerk in de wijk

We zijn ervan overtuigd, dat jongeren zelf het beste weten wat ze leuk vinden! Heb jij een leuk idee voor een activiteit zoals bijvoorbeeld een sportactiviteit of een feestje in het jongerencentrum? Aarzel dan niet en neem contact met ons op! Samen met de jongerenwerker ga je jouw activiteit organiseren en tot een succes maken!

Meer lezen

Jongerenwerk in Enter

Eigen plek voor en door jongeren

Jongerencentrum Enter is de thuisbasis van het jongerenwerk van ‘van Houten&co’. Binnen Enter zijn er drie zalen, waarvan een met een podium. Ook is er een oefenruimte voor bands (met opname-apparatuur) en een multimedia ruimte.

Meer lezen

Jongerenwerk op school

Jongerenwerk op school

De jongerenwerkers hebben met alle basis -en middelbare scholen in Houten contact om de jongeren te ontmoeten en ze te leren kennen. Dit doen zij door aanwezig te zijn in de pauzes, mee te gaan op het brugklaskamp van het Wellantcollege of geven thema gastlessen of sportlessen.

Meer lezen

Join us

Join Us

Join us helpt jongeren die zich eenzaam voelen met het maken van vrienden. In Nederland voelt 8% van de jongeren tussen de 12 en 25 jaar zich chronisch eenzaam. Deze jongeren voelen zich dag-in-dag-uit alleen en weten niet hoe ze dat moeten veranderen. Join us brengt hier verandering in door jongeren samen te brengen en hen te helpen sociaal sterker te worden!

Meer lezen

Jonge mantelzorgers

Hulp en steun

Als jij veel tijd steekt in het zorgen van een ziek of gehandicapt familielid kan het fijn zijn om af en toe wat hulp of steun te krijgen. Of om gewoon even zorgeloos te genieten. Bekijk hier wat wij voor jou kunnen betekenen.

Meer lezen

Activiteiten


Wist je dat wij meer dan 349 activiteiten hebben en dat je vandaag al mee kan doen? Trek de stoute schoenen aan en kom gewoon een keer langs!

Huiskamer Houten Zuid Vrijdag

Ontmoeting

Elke week op Vrijdag

Tijd:

Prijs:

09:00 tot 12:00

€ 5,00

Schaken in het Huis van Houten

Ontmoeting, Divers

Wekelijks op Woensdag

Tijd:

Prijs:

10:00 tot 12:00

€ 0,00

Handwerken met Annechien

Creatief

Elke week op Donderdag

Tijd:

Prijs:

09:30 tot 11:30

€ 2,50

Klaverjassen in Schalkwijk

Ontmoeting, Divers

Wekelijks op Dinsdag

Tijd:

Prijs:

13:30 tot 15:30

€ 5,00