Jongerenwerk in Enter

 

Jongerencentrum Enter is de thuisbasis van het Jongerenwerk van ‘van Houten&co’. Binnen Enter zijn er drie zalen, waarvan één met een podium. Ook is er een oefenruimte voor bands (met opname-apparatuur) en een multimedia-ruimte.

Bijna alle activiteiten, die in Jongerencentrum Enter plaatsvinden, worden georganiseerd door jongeren zelf.

Een wekelijkse activiteit is de caféavond op vrijdagavond. Jongeren vanaf 15 jaar zijn welkom om langs te komen voor een drankje, gezelligheid, een potje poolen, darten of wat dan ook! De caféavond begint om 20.00 uur.

Op woensdagavond is Willem’s Eetcafé, dan eten we altijd gezellig samen. Je kunt mee-eten door je even aan te melden via een email naar jongerenwerk@vanhoutenenco.nl. Geef je wel op vóór 15.00 uur op de dag zelf. Het kost 1 euro. We eten om 18.00 uur!

Op donderdagmiddag van 15.30 tot 17.00 uur is de Tienerclub, speciaal voor tieners uit groep 7 en 8 in de Meerkoet. Aanmelden kan via jongerenwerk@vanhoutenenco.nl.

Voor jongeren die een muziekinstrument bespelen of zingen en dat graag met anderen willen doen in een bandje, is er ons muziekproject ‘Ik Wil In Een Band’. Eén keer per week, op donderdagavond, wordt er gerepeteerd in de oefenruime van Jongerencentrum Enter onder begeleiding van een ervaren musicus uit Houten. Heb je interesse? Klik hier voor meer informatie!

Middelbare scholieren die van tekenen houden, kunnen meedoen aan onze wekelijkse Tekenclub, onder leiding van striptekenaar David van Orsouw. Wil je meedoen? Hier vind je meer informatie!

 

De openingstijden van Enter zijn:

  • Dinsdag 15.00 tot 17.00 uur
  • Woensdag 15.00 tot 17.00 uur en 18.00 tot 21.00 uur
  • Donderdag 15.00 tot 17.00 uur
  • Vrijdag 15.00 tot 17.00 uur en 19.30 tot 23.00 uur

Op deze tijden ben je van harte welkom in Jongerencentrum Enter!

Als je gebruik wilt maken van de bandruimte, kun je deze reserveren via jongerenwerk@vanhoutenenco.nl. Daarnaast hebben we een pooltafel, dartbord en voetbaltafel. Natuurlijk hebben wij ook genoeg ruimte om te chillen met je vrienden!

Kom gezellig langs!