Steuntje in de rug

Iedereen heeft in zijn leven wel eens ondersteuning nodig, om daarna zelfstandig weer verder te kunnen. Of je nu als statushouder je weg nog moet vinden in Houten, je mantelzorger bent of wanneer je als oudere problemen ervaart op het gebied van wonen, zorg en welzijn, iedereen kan bij ons terecht. Voor een gesprek met de Consulent Welzijn, voor informatie over mantelzorg, bij een praktische hulp bij een klus in huis, het bezorgen van een maaltijd; samen wordt gekeken naar mogelijke oplossingen en welke ondersteuning er nodig is.

Statushouders krijgen direct ondersteuning wanneer ze in Houten komen wonen. Wij ondersteunen hen bij het vinden van de weg in Houten, het leren van de Nederlandse taal én bij de eerste stappen richting (vrijwilligers)werk.

Maak kennis met Tafeltje-Dek-Je

Lees verder

Consulent Welzijn

Steuntje in de rug

Iedereen vanaf 55 jaar, maar ook jongere mantelzorgers, familie en buren, met vragen of problemen op het gebied van wonen, zorg en welzijn kunnen een beroep doen op de Consulent Welzijn. Deze biedt informatie, advies, begeleiding en ondersteuning.

Meer lezen

Vluchtelingenwerk

statushouders in Houten

Wanneer je in Houten komt wonen wordt je ondersteund bij allerlei praktische zaken, het leren van de taal en het opbouwen van een zelfstandig bestaan, ook richting (vrijwilligers)werk.

Meer lezen

Huisbezoeken

Bezoekdienst en Preventief Huisbezoek

Bezoek aan huis: geeft mantelzorgers even tijd voor zichzelf of voorziet 75 plussers van de laatste informatie over wonen, zorg en welzijn.

Meer lezen

Hulp- en klussendienst

Klussendienst

Hulp bij kleine klussen in en om huis.

Meer lezen

Tafeltje Dek Je

Tafeltje Dek Je

Wanneer u (tijdelijk) niet zelf voor uw warme maaltijd kan zorgen kunt gebruik maken van Tafeltje Dek je. Tafeltje Dek Je brengt de maaltijden 1x per week bij u thuis.

Meer lezen

Activiteiten


Wist je dat wij meer dan 349 activiteiten hebben en dat je vandaag al mee kan doen? Trek de stoute schoenen aan en kom gewoon een keer langs!

Huiskamer Houten Zuid Donderdag

Ontmoeting

Elke week op Donderdag

Tijd:

Prijs:

10:00 tot 13:00

€ 5,00

Jamsessie Enter en optredens IWIEB

Zaterdag 19 januari

Tijd:

Prijs:

20:00 tot 23:00

€ 0,00

Jamsessie Enter

Zaterdag 23 maart

Tijd:

Prijs:

20:00 tot 23:00

€ 0,00

Girls Talk

Wekelijks op Donderdag

Tijd:

Prijs:

19:00 tot 21:00

€ 0,00