Mantelzorgwaardering 2023

 

U bent mantelzorger en zorgt voor iemand die belangrijk voor u is, omdat deze persoon een ziekte of beperking heeft. Waarschijnlijk vindt u dat heel vanzelfsprekend, maar het is ook heel waardevol. Omdat gemeente Houten en Steunpunt Mantelzorg Houten weten hoe waardevol het is dat mensen voor elkaar zorgen, wordt jaarlijks de Mantelzorgwaardering uitgereikt.

Net als in 2022 zal de Mantelzorgwaardering de vorm hebben van een waarderingspakket. Het pakket zal bestaan uit een aantal producten, kortingsbonnen die ingewisseld kunnen worden bij lokale winkeliers en een Primera-cadeaukaart.
De Mantelzorgwaarderingspakketten worden uitgereikt zaterdag 18  november 2023 in het gemeentehuis van Houten. Er zal ook een informatiemarkt zijn waar verschillende organisaties aanwezig zijn om mee in gesprek te gaan en vragen aan te stellen. Wilt u ook een uitnodiging ontvangen voor de mantelzorgwaardering? Registreer u dan door op de link te drukken onderaan de pagina.

Voor wie is de Mantelzorgwaardering?

  • Voor iedereen die zorgt voor iemand die in de gemeente Houten woont.
  • Voor iedereen die zelf in Houten woont en zorgt voor iemand die in een andere gemeente woont.
  • Bent u geen mantelzorger meer, maar heeft u in het jaar dat de waardering wordt uitgereikt nog zorg verleend? Dan ontvangt u dat jaar gewoon nog de mantelzorgwaardering.

Hoe kunt u zich aanmelden?

Wanneer u bekend bent als mantelzorger bij Steunpunt Mantelzorg Houten, ontvangt u per mail een uitnodiging met een link om u aan te melden. Als u geen e-mailadres heeft ontvangt u een brief met verdere instructies.

U kunt zich hier registreren.

Wilt u meer informatie?

Voor meer informatie over de mantelzorgwaardering kunt u terecht bij Steunpunt Mantelzorg Houten door een e-mail te sturen naar steunpuntmantelzorg@vanhoutenenco.nl, wij zijn ook telefonisch bereikbaar op 06-86895441.

 

Mantelzorgwaardering