Mantelzorgwaardering

 

U bent mantelzorger en zorgt voor iemand die belangrijk voor u is, omdat deze persoon een ziekte of beperking heeft. Waarschijnlijk vindt u dat heel vanzelfsprekend, maar het is ook heel waardevol. Omdat Gemeente Houten en Steunpunt Mantelzorg Houten weten hoe waardevol het is dat mensen voor elkaar zorgen, wordt jaarlijks de Mantelzorgwaardering uitgereikt.

De Mantelzorgwaardering is jarenlang georganiseerd in de vorm van de Waarderingsmarkt. Op deze markt konden mantelzorgers producten shoppen bij lokale winkeliers en ontvingen ze daar bovenop een cadeaukaart t.w.v. € 30,00. Daarnaast stonden er verschillende organisaties om mee in gesprek te gaan en vragen aan te stellen. In het jaar 2020 is er vanwege corona een alternatief plan bedacht en werden er waarderingspakketten (incl. Primera cadeaukaart) bezorgd bij mantelzorgers thuis. Wilt u ook een uitnodiging ontvangen voor de mantelzorgwaardering? Registreer u dan door op de link te drukken onderaan de pagina.

Voor wie is de Mantelzorgwaardering?

  • Voor iedereen die zorgt voor iemand die in de gemeente Houten woont.
  • Voor iedereen die zelf in Houten woont en zorgt voor iemand die in een andere gemeente woont.
  • Bent u geen mantelzorger meer, maar heeft u in het jaar dat de waardering wordt uitgereikt nog zorg verleend? Dan ontvangt u dat jaar gewoon nog de mantelzorgwaardering.

Hoe kunt u zich aanmelden?

Wanneer u bekend bent als mantelzorger bij Steunpunt Mantelzorg Houten, ontvangt u per mail een uitnodiging met een link om u aan te melden. Als u geen e-mailadres heeft ontvangt u een brief met verdere instructies.

U kunt zich hier registreren.

Wilt u meer informatie?

Voor meer informatie over de mantelzorgwaardering kunt u terecht bij Steunpunt Mantelzorg Houten door een e-mail te sturen naar steunpuntmantelzorg@vanhoutenenco.nl, wij zijn ook telefonisch bereikbaar op 06-52 78 53 81.

 

Mantelzorgwaardering