Vacature per september 2024

Onze welzijnsorganisatie staat met haar vrijwilligers en medewerkers midden in de samenleving. We bieden activiteiten en ondersteuning aan voor alle inwoners van de gemeente Houten, zodat iedereen mee kan doen. Een team van 36 medewerkers en zo’n 400 vrijwilligers staat voor iedereen klaar. Of je nu als vrijwilliger betrokken bent of als inwoner die zich inzet voor een ander, samen zorgen we voor een mooier Houten.

Je kunt bij ons terecht voor informatie en advies, ondersteuning, activiteiten en nog veel meer. We gaan graag met bewoners in gesprek om te kijken wat er nodig is, maar ook wat iemand kan bieden.

We werken samen met diverse organisaties en inwoners van Houten, Tull en ’t Waal, ’t Goy en Schalkwijk. We ondersteunen nieuwe ideeën en initiatieven of geven een zetje in de juiste richting. Samen maken we het leven in onze gemeente mooier.

Vanwege het vertrek van één van de leden van de Raad van Toezicht zijn wij per september 2024 op zoek naar:

 

Lid Raad van Toezicht

 

 

Wie zoeken wij

Wij zijn op zoek naar iemand met kwaliteiten op het gebied van toezichthouden, een sociaal hart en betrokkenheid bij de inwoners van Houten. Het spreekt voor zich dat we van je verwachten dat je affiniteit hebt met welzijnswerk. Als RvT-lid ben je op strategisch niveau een sparringpartner voor de bestuurder; tegelijkertijd weet je op positief-kritisch niveau de rol van toezichthouder in te vullen. Bij voorkeur sta je ook midden in de Houtense maatschappij. Je hebt een brede bestuurlijke en strategische oriëntatie. Voel je je aangesproken? Dan komen we graag met je in contact. 

Wat bieden wij

Het betreft een onbezoldigde functie. Wij bieden de mogelijkheid bij te dragen aan het welzijn binnen de gemeente waarvoor jij een warm hart hebt. Daarnaast heb je in de RvT vier enthousiaste en betrokken collega’s, met wie je samen ook de taken verdeelt. Je krijgt de mogelijkheid tot het volgen van relevante opleidingen. Door werkbezoeken af te leggen leer je de organisatie en haar activiteiten ook goed kennen. 

De RvT vergadert viermaal per jaar. Daarnaast zijn er twee commissies (audit en renumeratie), die ook ongeveer viermaal per jaar vergaderen.  

Informatie over de organisatie is te vinden op deze website. Voor vragen en het kenbaar maken van je interesse, kun je contact opnemen met Miranda Schaap, tel. 06 – 57558330 of e-mail: m.schaap@vanhoutenenco.nl. 

Je kunt reageren tot en met 31 mei 2024