Gezocht: vrijwilligers voor meerdere functies

‘van Houten&co’ is de brede welzijnsorganisatie in Houten. Samen met ruim 400 vrijwilligers en 40 medewerkers helpen wij de inwoners van Houten actief mee te doen in de samenleving. Actief meedoen, omdat het mensen in staat stelt zich te ontwikkelen en omdat het voor iedereen kansen biedt, ook in kwetsbare momenten. Meedoen doe je altijd samen met anderen en samen leveren we een bijdrage aan een betrokken Houtense samenleving.

Op dit moment zijn wij met spoed op zoek naar:

 • Vrijwilligers voor ‘De Huiskamer’ op donderdagochtend in Huis van Houten
  ‘De Huiskamer’ is een laagdrempelige ontmoetingsvoorziening voor senioren. De Huiskamer is bedoeld voor zelfstandig wonende senioren die niet meer zo gemakkelijk deel kunnen nemen aan andere activiteiten. Ook kunnen eenzaamheid en weinig sociale contacten redenen zijn voor deelname. Het kan ook een mantelzorger ontlasten. De Huiskamer is wekelijks en in principe het hele jaar door. De Huiskamer heeft vaste vrijwillige begeleiders en een vaste groep deelnemers.

  Voor de groep op donderdagochtend zijn wij op zoek naar vrijwilligers die de groep willen begeleiden.

  Heb je interesse of wil je meer informatie? Mail of bel naar Silvia Gerrits, Coördinator Kwetsbare Doelgroepen bij ‘van Houten&co’, via s.gerrits@vanhoutenenco.nl of 06-86863880.
 • Vrijwilligers voor Time4You in Houten
  ‘van Houten&co’ is betrokken bij de opvang van de Oekraïense vluchtelingen in Houten. Samen met Vluchtelingenwerk Nederland organiseren wij wekelijks op woensdag een open bijeenkomst voor jongeren en kinderen tussen de 6 en 12 jaar uit Oekraïne: Time4You.

  Centraal staat de empowerment en het zelfvertrouwen van kinderen en jongeren. Time4You biedt hen de gelegenheid om individueel en in groepsverband vragen te stellen. Elke wekelijkse bijeenkomst is er weer een ander thema.

  Voor dit project zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers om het team van Time4You te versterken. Je draait samen met twee of drie collega’s een Time4You- bijeenkomst, je bereidt het wekelijks voor, je draagt bij aan het inhoudelijk vormgeven van de bijeenkomsten, je informeert, signaleert en verwijst na overleg met de teamleider door en je houdt de wekelijkse presentielijsten bij.

  Heb je interesse of wil je meer informatie? Stuur een mail naar lschatz@vluchtelingenwerk.nl.

Heb je interesse in vrijwilligerswerk en spreken bovenstaande functies je niet aan? Stuur een mail naar info@vanhoutenenco.nl, wie weet kunnen we jou aan een andere functie koppelen!