Country Line Dance in Huis van Houten, kom je meedoen?

Heb je zin om op woensdagochtend van 10.30 uur tot 12.00 uur mee te doen met Country line Dance? Je bent van harte welkom! Country Line Dance wordt georganiseerd door Cursus&co van ‘van Houten&co’ en wordt gehouden in Huis van Houten, boven de bibliotheek aan het Onderdoor. De les wordt gegeven door Rietje de Keijzer.

Linedance is verbonden aan een van oorsprong Western lifestyle, waaraan ook in Nederland allerlei festivals en evenementen verbonden zijn. Door de invloeden van de moderne tijd en allerlei muzikale invloeden is Line dance echter steeds meer een algemene danshobby geworden voor iedereen die van dansen en muziek houdt. Je vindt zowel de countrymuziek terug als Zuid-Amerikaanse muziek. Linedance is een hobby waaraan jong en oud, dames en heren plezier beleven. Linedance kun je zowel solo als met partner beoefenen. Het woord zegt het al, je danst in een groepsformatie in lijnen, voor, achter en naast elkaar.

Elke woensdagmorgen kun je de lessen volgen van deze leuke en gezonde vorm van sport, die zorgt voor een glimlach op je gezicht en voor de nodige beweging en plezier! In die zin heeft het ook een sociale functie met een element van entertainment. Elk muzieknummer heeft zijn eigen dansstappen. Deze stappen worden eerst zonder muziek één voor één aangeleerd.

Er wordt gedanst tot 28 juni 2023, waarna we een korte zomerstop hebben. Vanaf 23 augustus 2023 begint het nieuwe seizoen. Kom gerust een keertje bij ons binnenlopen om een kijkje te nemen, het is fijn als je de basispassen beheerst.

Lijkt het je leuk om mee te doen? Je kunt je hier opgeven!