Borrelavond voor mantelzorgers

Kom je ook naar de borrelavond voor mantelzorgers? Die is op donderdag 25 januari van 19.30 tot 21.30 uur, in Huis van Houten. Meld je aan via email: steunpuntmantelzorg@vanhoutenenco.nl

Iedere laatste donderdag van de maand is er een Mantelzorgcafé. Deze avonden worden georganiseerd door Steunpunt Mantelzorg Houten, onderdeel van ‘van Houten&co’, en zijn gratis toegankelijk voor alle inwoners van de gemeente Houten die zorgen voor een naaste met een ziekte of beperking of die door ouderdom hulpbehoevend is.

De eerste café-avond van dit jaar is op donderdag 25 januari. Het wordt een gezellige avond waar we onder genot van een drankje en wat lekkers even gezellig met elkaar kunnen kletsen, nieuwe contacten op kunnen doen en eventueel een spelletje kunnen spelen. Een spelletje doen is niet verplicht maar vind je het leuk om spelletjes te doen neem er dan vooral eentje mee.

De avond duurt van 19.30 uur tot 21.30 uur en vindt plaats in Huis van Houten, Onderdoor 160 (boven de bibliotheek). Aanmelden kan tot 21 januari door een mail te sturen naar steunpuntmantelzorg@vanhoutenenco.nl.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Angela de Vogel van Steunpunt Mantelzorg Houten via 030-7001500 of steunpuntmantelzorg@vanhoutenenco.nl.