LOCATIE

Wijkwerkplaats de Meerkoet

Meerkoetweide 39

3993 EB Houten

TIJD

09:30 tot 11:30

Introductiebijeenkomst POWER

Behoor je tot de groep ouderen (65+) en ben je op zoek naar een goede balans tussen je bezigheden, ambities, tijd en energie? POWER organiseert op dinsdag 11 december van 9.30 uur tot 11.30 uur een bijeenkomst waarop informatie wordt gegeven over wat de POWER-workshops voor jou kunnen betekenen.

POWER Veerkracht is opgezet voor ouderen die willen investeren in persoonlijke groei, sociale netwerken en zinvolle activiteiten. Er zijn geen regels, wel gemeenschappelijke vragen: Wat wil ik? Wat kan ik? Wat geeft mij energie? Waar ga ik mij voor inzetten?

In de vervolgserie van vijf POWER-workshops gaan deelnemers hierover met elkaar in gesprek. De organisatie en de workshops vormen een lerend netwerk, waarbinnen veel mogelijk is. Als deelnemer bepaal je zelf wat goed voor je is, waar je ambitie ligt en welke dromen je wilt organiseren. POWER biedt zowel de inhoud als de structuur van de workshops.

Na afloop van de workshops bepaal je zelf hoe je verder gaat. Een kookclub voor mannen beginnen? Liever een studiegroep of theaterkring? Een ouderencafé opzetten? Wandeltochten uitzetten? Of een gespreksgroep starten over ouder worden? Dat kan allemaal. Niet iedereen wil zelf iets nieuws opzetten. Je kunt ook aanhaken bij een bestaande organisatie, meer doen met je eigen hobby of je aansluiten bij een club. Wie een vervolg aan de workshops wil geven kan een half jaar een beroep doen op een coach.

Als je dit interessant vindt, meld je dan aan voor de kosteloze introductiebijeenkomst op 11 december. Voor deelname aan de vervolgworkshops zijn wel kosten verbonden. Aanmelden kan via het contactformulier op https://www.powerhouten.nl/contact




PRIJS (TOTAAL)

Geen kosten

Heeft u een u-pas? Informeer naar de korting.