Inspiratiebijeenkomst ‘Verdraaide Organisaties’

‘van Houten&co’ nodigt je uit voor een inspiratiebijeenkomst op donderdag 2 november van 9.00 tot 11.00 uur in Theater aan de Slinger.

Spreker: Wouter Hart
Wouter Hart, schrijver van ‘Verdraaide Organisaties’ en zijn onlangs verschenen boek ‘Anders Vasthouden’, neemt ons mee in een zoektocht naar hoe systemen en mensen zich tot elkaar verhouden en hoe we in veranderende tijden de kracht van beiden slimmer kunnen benutten.
‘Verdraaide Organisaties’ draait om ‘de bedoeling’ van het werk. Als je vanuit de bedoeling kijkt en de leefwereld van de mensen voorop zet, zie je dat de systeemwereld langzamerhand vanzelf eenvoudiger en meer ondersteunend wordt en in de leefwereld de verantwoordelijkheid als vanzelf groeit.

van Houten&co’ en ‘de bedoeling’
Deze visie van Wouter Hart past precies bij waar wij mee bezig zijn. Het sluit aan bij de bedoeling van onze organisatie: mensen in staat stellen actief mee te doen aan de samenleving. Samen met jou, als medewerker, partner of vrijwilliger willen wij de uitdaging aangaan samen ons werk slimmer te organiseren!

Programma ‘Verdraaide Organisaties’ donderdag 2 november
Aanvang:                             9.00 uur
Start programma:              9.15 uur
Napraten in de foyer:        10.30 uur

 

Aanmelden kan via dit formulier: