Presentatie Het Enter Effect!

Op woensdag 25 januari presenteren jongeren, vrijwilligers en jongerenwerkers van 19.30 tot 22.00 uur wat nou Het Enter Effect is! En heel Houten is welkom. Een avond om niet te missen!


Ben je een Houtense jongere, ouder, leraar, politicus, politieagent, jeugdarts, betrokken Houtenaar en nieuwsgierig naar wat het jongerencentrum betekent voor de samenleving? Meld je dan nu aan:


Het Enter Effect is het onderzoek wat is gestart n.a.v. de noodzaak om het jongerencentrum grondig te renoveren en te verbouwen. Het onderzoek dient als onderbouwing waarop de Gemeente Houten straks een juiste beslissing moet maken over de toekomst van het gebouw. De Gemeente voert zelf ook een onderzoek uit naar de exploitatiemogelijkheden. ‘van Houten&co’ vindt het ook haar taak en rol om de maatschappelijke impact van dit gebouw te meten. Met een klankbordgroep van jongeren, vrijwilligers, docenten en jongerenwerkers is dit onderzoek uitgevoerd. Het bestaat o.a. uit een enquête onder de jongeren, ouders etc. die direct of indirect betrokken zijn bij Enter. En met mooi resultaat, want de enquête is 290 keer ingevuld! Er is ook een stakeholderanalyse uitgevoerd door BMC. Deze resultaten worden door de onderzoekers van BMC op 25 januari toegelicht.

Uiteraard wordt het ook een echte Enter avond met optredens en mooie verhalen. Kortom; Het Enter Effect!