Kom naar De Huiskamer!

Woont u zelfstandig en kunt u niet meer zo makkelijk deelnemen aan activiteiten? Kom dan naar De Huiskamer, een initiatief van ‘van Houten&co’. Bij De Huiskamer kunt u mensen ontmoeten en in een vertrouwde groep activiteiten ondernemen.

Met elkaar leuke activiteiten doen, gesprekken voeren en gezamenlijk lunchen zorgen voor een zinvolle dagbesteding en de mogelijkheid om contacten te leggen met leeftijdsgenoten. Daarnaast is dit initiatief ook bedoeld om mantelzorgers te ontlasten en te ondersteunen. Een team van enthousiaste vrijwilligers zet zich in om een gezellige ochtend te organiseren, maar ook om een luisterend oor en aandacht te bieden.

Er zijn Huiskamergroepen op dinsdag-, woensdag- en donderdagochtend in Huis van Houten aan het Onderdoor en er is een groep op vrijdagochtend in Houten-Zuid in Wijkcentrum/cultuurhuis Schoneveld.

Hebt u interesse om wekelijks hieraan deel te nemen? Meld u aan door contact op te nemen met Silvia Gerrits, via 030-7001500 of stuur een e-mail naar s.gerrits@vanhoutenenco.nl.