Goed geholpen bij Sociaal Plein Houten!

‘Ik wist niet dat er meerdere mensen aan tafel zitten voor mijn hulpvragen, dit scheelt zoveel tijd, ik bespaar hiermee tijd van loket naar loket’.’


Sinds enkele weken is het Sociaal Plein Houten gestart. Daar zijn medewerkers van ‘van Houten&co’, de Bibliotheek Lek & IJssel, het Informatiepunt Digitale Overheid (IDO),Sociaal Team en CJG, de WIL en Houtense Werktafel aanwezig om uw vragen te beantwoorden. De plek voor (bijna) al uw vragen over wonen, zorg en welzijn. Maar ook voor vragen over de Digid app, bijzondere bijstand en nog veel meer.

‘Wat fijn dat ik zonder afspraak langs kan komen om mijn Digid app te installeren, zodat ik mijn belastingaangifte kan doen samen met het Infospreekuur’.

Veel inwoners weten de weg naar het Sociaal Plein Houten al te vinden.
Heeft u ook een vraag of wilt u eens langskomen om te kijken wat we allemaal doen? U bent iedere dinsdag-, woensdag- en donderdagmiddag van 13.30 tot 16.30 uur welkom bij het Sociaal Plein in het Huis van Houten waar ook de bibliotheek is, Onderdoor 158/160.