Dagje Efteling voor jongeren met ziek of beperkt gezinslid

Op zaterdag 21 mei organiseren we een dagje naar de Efteling, speciaal voor jonge mantelzorgers uit de gemeente Houten. Jonge mantelzorgers zijn jongeren (10 t/m 23 jaar) die een broertje, zusje, vader of moeder hebben met een ziekte of een beperking. Ook als deze jongeren niet zelf zorg verlenen, kunnen zij zich meer zorgen maken en/of minder aandacht krijgen dan de gemiddelde leeftijdsgenoot. Daarom worden zij op deze dag in het zonnetje gezet.

We verzamelen bij jongerencentrum Enter om 8.45. uur en gaan dan met een touringcar naar de Efteling. We blijven de hele dag in kleine groepjes bij elkaar, ieder groepje heeft 2 begeleiders. Voor een lunchpakket wordt gezorgd. Rond 18.00 uur zijn we weer terug in Houten en nemen we weer afscheid van elkaar.

Ga mee!
Lijkt het je leuk om andere jongeren te ontmoeten die in eenzelfde soort situatie als jij zitten? Of heb je gewoon zin in een dagje naar een pretpark? Ga mee! Dit uitje wordt gesubsidieerd door de gemeente Houten, waardoor deelname gratis is.

Meerdere activiteiten
Kun je niet op 21 mei? Wij organiseren meerdere keren in het jaar activiteiten speciaal voor jonge mantelzorgers. Stuur ons even een mailtje en dan zorgen we dat je op de hoogte gebracht wordt zodra er weer een nieuwe activiteit gepland staat.

Inschrijven
Inschrijven voor de Efteling kan tot uiterlijk 12 mei via jongerenwerk@vanhoutenenco.nl. Voor meer informatie neem contact op met jongerenwerker Daphne van Dijk: 06-52785385.