Meivakantie: Ga mee naar het Klimbos!

Eenmalig op Dinsdag

We starten de meivakantie met een super sportief uitje naar het Klimbos in Lage Vuursche! In het klimbos leg je een route af tussen de bomen. Er zijn 10 routes die variëren in hoogte en moeilijkheidsgraad, voor ieder wat wils dus! Kijk voor meer info over het klimbos op www.klimbos.nl/klimbos-gooi-eemland/

We verzamelen om 11:00 uur bij jongerencentrum Enter in Houten. Daar maken we kennis met elkaar en om 11.30 uur gaan we met een aantal auto's naar het Klimbos. Daar aangekomen krijgen we een instructie en dan heb je 3 uur de tijd om alle klimroutes die je graag wilt doen af te gaan leggen. We klimmen in groepjes en er gaat voldoende begeleiding mee. 
Rond 16:00 uur zijn we weer terug in Houten.

Leeftijd: 10 tot en met 23 jaar
Locatie verzamelen: jongerencentrum Enter, Hefbrug 1
Kosten*  € 26,00 per persoon
*Als je een U-pas hebt, kun je je budget hiervoor inzetten. Heb je geen u-pas maar is het toch moeilijk om mee te gaan, neem dan even contact op, we komen er wel uit.

Aanmelden via de aanmeld knop! mocht jen nog vragen hebben mail dan naar: jongerenwerk@vanhoutenenco.nl De betaling kan contant of via pin worden voldaan op de dag zelf bij Enter. 


Doe dit zo snel mogelijk, want er is een maximum aantal plekken. Het liefst hebben we je aanmelding uiterlijk 22 april! 

 

 

Jongerencentrum Enter is de thuisbasis van het Jongerenwerk van ‘van Houten&co’.
Binnen Enter zijn er drie zalen, waarvan één met een podium. Ook is er een oefenruimte voor bands (met opname-apparatuur) en een multimedia-ruimte.
Van dinsdag t/m vrijdag ben je vanaf 15:00 uur van harte welkom in Jongerencentrum Enter! 
Volg ons ook op Insta: jc.enter




PRIJS (PER KEER)

€ 26,00

Heeft u een u-pas? Informeer naar de korting.