LOCATIE

Jongerencentrum Enter

Bandruimte

Hefbrug 1

3991 LB Houten

TIJD

19:00 tot 21:00

Ik Wil In Een Band

‘Ik Wil In Een Band’ is een project van ongeveer vier maanden, voor Houtense jongeren die muziek kunnen maken en het leuk vinden om dit samen te gaan doen met anderen, in een band!
Bij voldoende aanmeldingen starten we vanaf donderdag 5 oktober 2023 weer met een nieuwe ronde van ‘Ik Wil In Een Band’.

Dit project bestaat uit wekelijkse workshops. Na inventarisatie van het aantal deelnemers worden er bandjes gevormd die met elkaar toewerken naar een optreden op het podium in jongerencentrum Enter. De workshops duren 1 uur per band per week en worden gegeven door Jan Anton van der Graaf, een enthousiaste muzikant uit Houten met vele jaren bandervaring. Alle aspecten van in een bandje spelen en optreden komen aan bod. Het is vooral geen muziekles, maar op een leuke manier muziek maken met elkaar, waarbij de deelnemers zelf het proces bepalen. Wel wordt van de deelnemers verwacht dat zij ook tussendoor thuis oefenen. Je hebt dus wel elke week een beetje ‘huiswerk’.
Op vrijdagavond 26 januari 2024 treed je met je band op in Enter!

Ook enthousiast geworden om mee te gaan doen aan dit project? Schrijf je dan NU in! Ben je tussen 13 en 23 jaar, kom je uit de gemeente Houten en heb je minimaal 2 jaar ervaring in het bespelen van een instrument of zingen? Geef je dan nu op door een e-mail met je gegevens te sturen naar jongerenwerk@vanhoutenenco.nl. Hoe sneller je dit doet, hoe meer kans dat er plek voor je is.

De eigen bijdrage voor het gehele project is € 20,- plus de kosten voor de aanschaf van gehoorbescherming (als je deze nog niet hebt). Gehoorbeschermers heb je al vanaf 12 euro. Het dragen van gehoorbescherming is verplicht.

Extra opmerking voor zangers/zangeressen: De meeste muzikanten die meedoen aan dit project spelen het liefste rockmuziek of in ieder geval pop/rock. We raden het niet aan om mee te doen aan dit project als je niets met rockmuziek hebt en alleen echte popliedjes wilt zingen.
PRIJS (TOTAAL)

€ 20,00

Heeft u een u-pas? Informeer naar de korting.