LOCATIE

Wijkcentrum/ Cultuurhuis Schoneveld

Lenstrazaal

Zonnehout 36

3991 MX Houten

TIJD

19:30 tot 21:30

De geschiedenis van Houten: een introductie

Altijd al meer willen weten over de geschiedenis van Houten? In deze basiscursus word je aan de hand van zichtbare zaken meegenomen in de rijke geschiedenis van de gemeente Houten. We beginnen met de vorming van het landschap en reizen via de Romeinse tijd door naar de Middeleeuwen, de Nieuwe Tijd en de laatste tweehonderd jaar. Je krijgt naast foto's en achtergrondinformatie over bijzonderheden, ook bezoektips over o.a. kasteelterreinen en forten. Daarnaast kijken we waar je kunt beginnen als je zelf onderzoek wilt gaan doen. Na afronding van de bijeenkomsten kijk je echt anders naar Houten en de kleine kernen.

Mocht de groene knop 'Aanmelden' niet meer zichtbaar zijn, dan is de maximale groepsgrootte bereikt en kunt u zich niet meer inschrijven voor deze cursus.
Bij voldoende belangstelling wordt deze cursus opnieuw gepland voor het voorjaar van 2024. Wilt u als eerste op de hoogte worden gebracht als de planning bekend is? Stuur een mail naar info@vanhoutenenco.nl en laat uw naam en telefoonnummer achter.
PRIJS (TOTAAL)

€ 45,00

Heeft u een u-pas? Informeer naar de korting.