LOCATIE

Huis van Houten

Limoen

Onderdoor 160

3995 DX Houten

TIJD

19:15 tot 21:15

Mindfulness Verdiepingscursus: Zelfcompassie

De training Zelfcompassie is een training die gaat over vriendelijk leren worden voor  jezelf. Hoe zou het zijn als jij jezelf anders kunt behandelen, als je je eigen goede vriend wordt?

Voor anderen zijn we vaak veel vriendelijker en zorgzamer dan voor onszelf. Zolang je aan je eigen hoge eisen kunt voldoen is er niets aan de hand. Maar als het even tegenzit zijn we vaak heel kritisch naar onszelf. Als je jezelf waardeert en accepteert is dat de sleutel tot positieve verandering. Pas wanneer je goed voor jezelf zorgt kun je ook goed voor een ander zorgen, ook al denken we vaak dat het andersom hoort te gaan. 

Tijdens deze training wordt verdiepend gewerkt met een variatie aan oefeningen, die allemaal de bedoeling hebben je meer in contact te brengen met de bronnen van vriendelijkheid en mededogen in jezelf. Uit onderzoek blijkt dat als wij vriendelijker en zorgzamer met onszelf omgaan, we veel veerkrachtiger en emotioneel sterker in het leven staan.

Zelfcompassie is officeel een vervolgtraining op Mindfulness omdat Mindfulness het fundament is voor Zelfcompassie. Het is wenselijk om enige ervaring te hebben met Mindfulness c.q. (inzicht)meditatie om de training Zelfcompassie te kunnen begrijpen en eigen te maken.

De cursus wordt gegeven door Evelyn Brouwer. Op haar website:
https://evelynbrouwer.nl/compassie staat uitgebreide informatie over deze cursus.

Inschrijving na start van de cursus is NIET mogelijk.
PRIJS (TOTAAL)

€ 130,00

Heeft u een u-pas? Informeer naar de korting.