Tekenclub 10-12 jaar

Hou jij van (strip)tekenen en heb je dit altijd al eens willen leren?! Ongeveer drie keer per jaar start er een editie van de tekenclub speciaal voor 10-12 jarigen uit gemeente Houten, in jongerencentrum Enter!

Iedere donderdagmiddag komen we bij elkaar met een groepje tieners die allemaal van tekenen houden. Gezellig maar ook nog leerzaam, want professioneel striptekenaar David van Orsouw leert je de fijne kneepjes van het striptekenen. Zo komen o.a. de basistechnieken van het tekenen aan bod en krijg je daarnaast ook de vrijheid om te werken aan wat jij graag wilt tekenen, waarbij je dan natuurlijk volop tips van David krijgt.

Wanneer? Iedere donderdag van 15.30 tot 17.00 uur, in totaal 15 bijeenkomsten. Waar? In jongerencentrum Enter, Hefbrug 1 in Houten.
Voor wie? Voor tieners van 10 t/m 12 jaar uit de gemeente Houten
Wat zijn de kosten? In totaal 30 euro voor 15 bijeenkomsten, inzet U-pas budget mogelijk.
Wat moet je meenemen? Neem zelf een potlood en een gum mee.

Inschrijven: Via jongerenwerk@vanhoutenenco.nl. Je kunt je het hele jaar door inschrijven. Als er plek is in de huidige groep kun je meteen instromen en anders kom je op de lijst voor de eerstvolgende editie.

Voor middelbare scholieren en voor 18-25 jarigen zijn er 2 tekenclubs in de avond. Daar kun je je ook voor inschrijven via bovenstaand mailadres.
PRIJS (TOTAAL)

€ 30,00

Heeft u een u-pas? Informeer naar de korting.