LOCATIE

Jongerencentrum Enter

Soosruimte

Hefbrug 1

3991 LB Houten

TIJD

20:30 tot 22:00

Tekenclub 18-25 jaar

Hou jij van (strip)tekenen en heb je dit altijd al eens willen leren?! Ongeveer drie keer per jaar start er een editie van de tekenclub speciaal voor jongvolwassenen (18 tot 25 jaar) in jongerencentrum Enter!

Iedere donderdagavond komen we bij elkaar met een groepje jongvolwassenen die allemaal van tekenen houden. Gezellig maar ook nog leerzaam, want professioneel striptekenaar David van Orsouw leert je de fijne kneepjes van het striptekenen. Zo komen o.a. de basistechnieken van het tekenen aan bod en krijg je daarnaast ook de vrijheid om te werken aan wat jij graag wilt tekenen, waarbij je dan natuurlijk volop tips van David krijgt.

Wanneer? Iedere donderdag van 20.30 tot 22.00 uur, in totaal 15 bijeenkomsten.
Waar? In jongerencentrum Enter, Hefbrug 1 in Houten.
Voor wie? Voor 18-25 jarigen uit de gemeente Houten
Wat zijn de kosten? In totaal 30 euro voor 15 bijeenkomsten, inzet U-pas budget mogelijk.
Wat moet je meenemen? Neem zelf een potlood en een gum mee.

Inschrijven: Via jongerenwerk@vanhoutenenco.nl. Je kunt je het hele jaar door inschrijven. Als er plek is in de huidige groep kun je meteen instromen en anders kom je op de lijst voor de eerstvolgende editie.

Voor middelbare scholieren is er eerder op de avond een tekenclub. En als je tussen 10 en 12 jaar oud bent, kun je in de middag meedoen. Daar kun je je ook voor inschrijven via bovenstaand mailadres.
PRIJS (TOTAAL)

€ 30,00

Heeft u een u-pas? Informeer naar de korting.