LOCATIE

Jongerencentrum Enter

Soosruimte

Hefbrug 1

3991 LB Houten

TIJD

20:30 tot 22:00

Tekenclub 18-25 jaar

Hou jij van (strip)tekenen of heb je dit altijd al eens willen leren?! Vanaf 4 november start er een editie van de tekenclub speciaal voor jongvolwassenen uit gemeente Houten in de leeftijd van 18 tot 25 jaar, in jongerencentrum Enter!

Iedere donderdagavond komen we bij elkaar met een groepje jongvolwassenen die allemaal van tekenen houden. Gezellig maar ook nog leerzaam, want professioneel striptekenaar David van Orsouw leert je de fijne kneepjes van het striptekenen. Zo komen o.a. de basistechnieken van het tekenen aan bod en krijg je daarnaast ook de vrijheid om te werken aan wat jij graag wilt tekenen, waarbij je dan natuurlijk volop tips van David krijgt.

Wanneer? Vanaf donderdag 4 november, wekelijks van 20.30 tot 22.00 uur, in totaal 10 bijeenkomsten.
Waar? In jongerencentrum Enter, Hefbrug 1 in Houten.
Voor wie? Voor 18-25 jarigen uit de gemeente Houten
Wat zijn de kosten? In totaal 20 euro voor 10 bijeenkomsten, inzet U-pas budget mogelijk.
Wat moet je meenemen? Neem zelf een potlood en een gum mee.

Inschrijven: Via jongerenwerk@vanhoutenenco.nl. Doe dit zo snel mogelijk want er is een maximaal aantal deelnemers! De tekenclub gaat door bij minimaal 6 deelnemers.

Voor middelbare scholieren is er eerder op de avond een tekenclub. En als je tussen 10 en 12 jaar oud bent, kun je in de middag mee doen. Daar kun je je ook voor inschrijven via bovenstaand mailadres.
PRIJS (TOTAAL)

€ 20,00

Heeft u een u-pas? Informeer naar de korting.