LOCATIE

Jongerencentrum Enter

Grote zaal

Hefbrug 1

3991 LB Houten

TIJD

19:30 tot 23:59

Houtense Cultuurnacht

Zaterdag 25 maart wordt er een jamsessie georganiseerd in jongerencentrum Enter door het jongerenwerk van 'van Houten&co', en het Houtens Muziek Collectief.

Emily van Orsouw, zangdocente en veelzijdig muzikante, zal gastvrouw zijn deze avond en de sessie van de nodige structuur voorzien.

Hoe gaat de jamsessie in zijn werk?

Bij binnenkomst krijg je een sticker of button waarop duidelijk staat welk instrument je bespeelt. Op deze manier is het makkelijk om bijvoorbeeld een drummer of zanger aan te spreken als je die voor jouw jamformatie nog zoekt.

Er zijn op de jamavond mapjes aanwezig met 20/30 standaard jamsongs in het pop, rock en blues genre zodat er altijd wat is om te spelen. Deze kun je ook vinden op de website en facebook van 'Jong in Houten' en HmC en de zangstudio.

Als je een aantal muzikanten bij elkaar hebt die willen spelen, dan schrijf je je in op de inschrijflijst. Als je band nog niet compleet is dan kun je altijd aan de gastvrouw vragen om de band compleet te maken. Ook zijn er muziekdocenten van het HMC aanwezig die de band compleet kunnen maken.

Per formatie kun je 3 nummers spelen. Mocht je met een complete band komen, vraag dan ook een andere muzikant erbij of doe een ruil met een andere band om het jamgevoel te verhogen!

De deuren van Enter gaan open om 19.30 uur, de jamsessie start om 20.00 uur. Na de jamsessie, rond 22.30 uur, speelt de band Edison Effect. De entree is gratis en iedereen is welkom (ook als je geen instrument bespeelt en gewoon wilt komen kijken), jong en oud.

Wij gaan voor een gezellige en muzikale avond!
PRIJS (TOTAAL)

Geen kosten

Heeft u een u-pas? Informeer naar de korting.