Zomervakantie : Kano uitstapje

Op dinsdag 21 juli kun je gezellig mee gaan kanoën met het jongerenwerk!

We verzamelen om 09.30 uur bij jongerencentrum Enter en van daaruit fietsen we naar Odijk. Daar krijgen we een korte instructie over de peddeltechniek, de veiligheid en het milieu en kanoën we over de 3000 jaar oude rivier Kromme Rijn. De kanotocht duurt ongeveer 3 uur, met een flinke picknickpauze tussendoor. Na het kanoën heb je hopelijk nog een beetje energie over, om op de fiets te springen terug naar Houten. Rond 14.30 uur komen we weer bij Enter aan en is het afgelopen.

Neem je eigen eten en drinken mee en zorg dat je kleren aan hebt die lekker zitten tijdens het kanoën.

Deze activiteit is voor jongeren uit de gemeente Houten tussen 10 en 23 jaar. We gaan er vanuit dat je jezelf kunt redden in het water en je zwemdiploma hebt. Er gaan meerdere jongerenwerkers mee als begeleiding. We blijven bij elkaar met de groep. De eigen bijdrage is 7,50. Mogelijkheid om je U-pas budget in te zetten.

Voor meer informatie of om je op te geven voor deze activiteit kun je mailen naar jonginhouten@vanhoutenenco.nl. Er is een beperkt aantal plekken, dus hoe eerder je mailt, hoe meer kans. Doe dit sowieso voor 18 juli.
PRIJS (TOTAAL)

€ 7,50

Heeft u een u-pas? Informeer naar de korting.