Volvo Verkerk: vriend van ANWB AutoMaatje Houten

ANWB AutoMaatje Houten, onderdeel van ‘van Houten&co’, is een vervoersdienst waarbij vrijwillige chauffeurs mensen uit de gemeente Houten die minder mobiel zijn vervoeren. Veel Houtenaren maken al gebruik van deze dienst. Makkelijk van A naar B, onder de mensen komen en persoonlijk contact, dat is ANWB Automaatje.

Volvo Verkerk is als lokale onderneming enthousiast over dit project en ondersteunt de vrijwilligers van ANWB AutoMaatje Houten met speciaal loyalty programma. De chauffeurs, die rijden met hun eigen auto voor ANWB AutoMaatje Houten, krijgen 10 % korting op de reguliere onderhoudsbeurten. Samenwerking tussen het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties is meer dan ooit belangrijk. Niet alleen voor de deelnemers, maar ook voor vele vrijwilligers die hun kennis, vaardigheden en tijd belangeloos inzetten voor de ander.

Wil jij ook chauffeur worden voor ANWB Automaatje Houten? Dan kun je voor meer informatie contact opnemen met Paul de Kruijf, coördinator ANWB AutoMaatje Houten, tel.  06-86 83 15 75 of e-mail: p.dekruijf@vanhoutenenco.nl.