Vacature Lid voor de Raad van Toezicht (m/v)

Samen maken we Houten nog mooier

De welzijnsorganisatie ‘van Houten&co’ staat met haar mensen midden in de samenleving en wil er zijn voor alle inwoners van Houten. We helpen om mee te kunnen doen aan de samenleving door activiteiten en ondersteuning aan te bieden. Een team van 30 medewerkers en zo’n 450 vrijwilligers staat voor iedereen klaar. En of je nu als vrijwilliger betrokken bent of een inwoner bent die zich inzet voor een ander; samen zorgen we voor een mooier Houten waarin iedereen mee kan doen. Ook als het even niet goed lukt om mee te doen, dan zijn we er.

Je kunt bij ons terecht voor informatie en advies, ondersteuning, activiteiten en nog veel meer. We gaan graag samen met bewoners in gesprek om te kijken wat er nodig is, maar wat ook iemand kan bieden.

We werken samen met diverse organisaties en alle inwoners van Houten, Tull en ’t Waal, ’t Goy en Schalkwijk. We ondersteunen nieuwe ideeën en initiatieven of geven een zetje in de juiste richting. Samen maken we het leven in onze gemeente mooier.

Vanwege het vertrek van 1 van de leden van de Raad van Toezicht zijn wij per november 2021 op zoek naar

 Lid voor de Raad van Toezicht (m/v)

Wij zijn op zoek naar iemand met kwaliteiten op het gebied van toezichthouden, een sociaal hart en betrokkenheid bij de inwoners van Houten. We zouden het fijn vinden als je beschikt over kennis en ervaring op het gebied van het sociaal domein (welzijn, wonen en zorg) en durft te denken in vernieuwing en innovatie. Ook is het mooi als je beschikt over kennis en kunde rond alles wat met organisatiesturing te maken heeft (denk aan HR, financiën, juridische zaken e.d.). We beseffen dat dit een schaap met vijf poten is. Laat je hier niet door weerhouden om te reageren, ook als je niet aan alle ‘eisen’ voldoet komen we graag met je in contact. Onze voorkeur gaat uit naar een vrouw.

Het betreft een onbezoldigde functie. Wij bieden je aan onderdeel te zijn van een organisatie met meer dan 450 vrijwilligers en deel uit te maken van een netwerk van enthousiaste mensen met hart voor de Houtense samenleving. Met deze functie heb je de mogelijkheid bij te dragen aan de gemeente waarvoor jij een warm hart hebt. Je krijgt een uitgebreid inwerkprogramma en de mogelijkheid tot het volgen van relevante opleidingen. Informatie over de organisatie is te vinden op onze website.

Interesse?

Voor vragen en het kenbaar maken van je interesse, kun je contact opnemen met Fleur Esmeijer, secretariaat Raad van Toezicht,  tel. 030 – 7001 500 of e-mail: f.esmeijer@vanhoutenenco.nl.

We vragen geïnteresseerden uiterlijk zondag 3 oktober 2021 te reageren.