Schilderen met acrylverf

Heb je altijd al willen schilderen, maar is het er nog nooit van gekomen? Maak dan kennis met de cursus “Schilderen met acrylverf” van ‘van Houten&co’. De cursus duurt 8 weken, start op dinsdag 2 april en vindt plaats  in Wijkcentrum/cultuurhuis Schoneveld, Zonnehout 36, 3991 MX Houten. De docente is Marjolein Lancé. De cursusavond duurt van 20.00 tot 22.00 uur.
Acrylverf is een verfsoort waarmee je op veel verschillende ondergronden kunt schilderen. De verf is op waterbasis. Daardoor is het verdunnen van de verf en het schoonmaken van het materiaal erg makkelijk. Eenmaal opgedroogd is acrylverf een stevige verf die haar glans behoudt. Acrylverf is verkrijgbaar in veel kleuren en biedt veel mogelijkheden. We gaan met verschillende onderwerpen aan de gang om de vele mogelijkheden van acrylverf te ontdekken.

Ervaring met schilderen mag, maar is niet nodig. In de cursus werken we  op papier en  op doek. Daarnaast  proberen we de verschillende manieren van het opbrengen van de verf uit. Hierbij kun je jouw eigen voorkeur ontdekken, maar ook experimenteren met onder andere de verf en de ondergrond.

 

Meer informatie en aanmelden