Vrijwilligers Academie Houten

 

Vrijwilligers Academie Houten is een vindplaats voor cursussen, workshops en lezingen die worden aangeboden door vrijwilligersorganisaties in Houten. We bieden vrijwilligers, mantelzorgers en organisaties de mogelijkheid om hun expertise uit te breiden, elkaar te ontmoeten en kennis te delen.

 

Voor organisaties, want samen kom je verder

Door jouw bestaande cursusaanbod uit te zetten via Vrijwilligers Academie Houten maak je deskundigheidsbevordering voor meer mensen mogelijk. Heb jij een workshop, cursus of lezing die niet alleen voor jouw vrijwilligers, maar ook voor anderen interessant kan zijn? Deel deze dan via Vrijwilligers Academie Houten.
Je nodigt vrijwilligers en mantelzorgers uit in je organisatie en vergroot je zichtbaarheid voor de bewoners van Houten, men weet je hierna te vinden. Daarnaast blijven de kosten voor scholing laag, doordat je meer deelnemers hebt. Hierdoor kun je weer investeren in nieuw scholingsaanbod!

 

Voor vrijwilligers en mantelzorgers, meer kennis en een groter netwerk

Jij kunt gebruik maken van het aanbod van alle partner-organisaties van Vrijwilligers Academie Houten. Hierdoor zijn er meer cursussen en workshops om uit te kiezen en kun jij je blijven ontwikkelen. Tegelijk biedt een cursus je een kijkje bij een andere organisatie binnen, hoe gaat het er daar eigenlijk aan toe en kunnen we van elkaar leren?
Daarnaast ontmoet je andere vrijwilligers en mantelzorgers, medebewoners van Houten of misschien wel iemand uit jouw buurt. Op deze manier vergroot je je sociale netwerk en kun jij misschien wel een bijdrage zijn voor iemand, of een bijdrage ontvangen van iemand die je anders nooit had ontmoet.

Behoefte aan meer informatie of heb je vragen? Neem dan contact met ons op!
Dat kan per e-mail:  vrijwilligersacademie@vanhoutenenco.nl of telefonisch: 030-7001500.

Wil je op de hoogte blijven van het aanbod en de nieuwste ontwikkelingen? Volg ons dan op Facebook!