Vervul een wens!

Samen tegen eenzaamheid

De afgelopen jaren deden wij mee aan de Nationale Ouderen Dag. Op deze vaste dag in oktober, zetten wij ons in tegen de (dreigende) eenzaamheid. Net als een heleboel andere organisaties in Nederland.
Vanaf het najaar 2018 vervullen wij het hele jaar door wensen van Houtenaren die zelfstandig wonen en door lichamelijke, sociale of financiële omstandigheden in een isolement dreigen te raken. Dus niet meer één keer per jaar maar zodra de wens bij ons binnen komt!

 

Heel veel wensen zijn klein en dagelijks te vervullen

Een kopje koffie drinken op Het Rond, een keer naar de film of …… Veel wensen zijn makkelijk te vervullen. Medewerkers in zorg&welzijn hebben wenskaarten ontvangen waarmee zij de wensen kunnen ophalen.
Kent u iemand die een wens heeft? Neem dan contact op met Jolanda Groenbos, j.groenbos@vanhoutenenco.nl of tel. 030 – 7001 500.

 

Wil jíj graag een wens vervullen?

Bekijk dan de lijst met wensen die wij hebben ontvangen.
Bij het vervullen van een wens gaat het vaak om een eenmalig contact. Maar wie weet, misschien komt er zelfs uit het, in eerste instantie eenmalige contact, een regelmatige ontmoeting voort!

 

Wensen

Er zijn op dit moment geen te vervullen wensen
Wil jij in de toekomst een wens vervullen? Neem dan contact op met Jolanda Groenbos van ‘van Wens&co’. Jolanda is bereikbaar via telefoon: 030-7001500, of via e-mail: j.groenbos@vanhoutenenco.nl

 

Vervulde wensen

  • Gezellig wandelen bij De Lage Vuursche
    Een 76-jarige mevrouw wilde heel graag nog eens naar De Lage Vuursche voor een gezellige wandeling en een heerlijke pannekoek.