Tienerwerk 10 tot 14 jaar

Het tienerwerk van ‘van Houten&co’ betrekt tieners  in de wijk door activiteiten te organiseren in de wijken voor tieners in de leeftijd van 10-14 jaar. In elke wijk vinden de gehele week activiteiten plaats voor tieners.

Naast de activiteiten die in de wijk plaats vinden, zijn er door het jaar heen ook veel gezamenlijke activiteiten. Zo zijn er tijdens de schoolvakanties altijd genoeg leuke dingen te doen, ook al ga je niet op vakantie!

Daarnaast zijn wij er van overtuigd dat tieners zelf het best weten wat ze leuk vinden! Heb jij een leuk idee voor een activiteit zoals  bijvoorbeeld een kookworkshop, een voetbaltoernooi, een tienerdisco of wat dan ook? Aarzel dan niet en neem contact met ons op! Samen met de tienerwerker ga je jouw activiteit organiseren en tot een succes maken! Uiteraard kost het organiseren van een activiteit jou zelf niets.

De tienerwerkers zijn er voor alle tieners uit Houten, daarom kan je altijd bij alle tienerwerkers terecht voor je vragen. Om het organiseren van de activiteiten wat makkelijker te maken, hebben wij Houten in vier wijken verdeeld. Natuurlijk mag je ook naar activiteiten gaan buiten je eigen wijk. Bijvoorbeeld: woon je in de Weides, dan kom je uit Houten Noordoost. Je bent dan ook meer dan welkom om naar een activiteit in Houten Zuid te gaan.

 • Houten Noordoost
  In Houten Noordoost is Maurice Thijssen de tienerwerker.
  Je kan Maurice bereiken via e-mail of bel naar 030-7001572.
  Heb je zelf ideeën voor activietien, neem dan contact op met Maurice.

 

 • Houten Noordwest
  Arnoud Knopper is in Houten Noordwest de tienerwerker.
  Heb je zelf ideeën voor activiteiten neem dan contact op met Arnoud via e-mail of bel naar 030-7001500.

 

 • Houten Zuid
  In Houten Zuid is Martine Broekema de tienerwerker.
  Je kunt Martine mailen. Maar je kunt haar ook bellen of appen op 06-52785383.

 

Ook ouders en/of verzorgers, leerkrachten of buurtbewoners die graag iets willen organiseren voor tieners of vragen hebben met betrekking tot tieners kunnen contact opnemen met de tienerwerkers!