Waarderingsmarkt voor Mantelzorgers 2019

 

‘Zorgen voor een ander, dat doe je toch gewoon!’

 

U bent mantelzorger en zorgt voor iemand die belangrijk voor u is. Waarschijnlijk vindt u dat heel vanzelfsprekend, maar het is ook heel waardevol. Omdat de gemeente Houten en Steunpunt Mantelzorg Houten weten hoe waardevol het is dat mensen voor elkaar zorgen, vindt jaarlijks de Waarderingsmarkt voor Mantelzorgers plaats. Het is een dag waarop u in het zonnetje wordt gezet.

 

Wanneer en waar was de Waarderingsmarkt voor Mantelzorgers in 2019?

Datum zaterdag 9 november 2019
Tijd: tussen 11.00 en 13.00 uur en tussen 13.30 en 15.30 uur
Locatie gemeentehuis van Houten
Adres Onderdoor 25 in Houten

 

Voor wie is de Waarderingsmarkt?

  • Voor iedereen die zorgt voor iemand die in de gemeente Houten woont.
  • Voor iedereen die zelf in Houten woont en zorgt voor iemand die in een andere gemeente woont.
  • Per mantelzorger wordt er één waardering uitgereikt, ook als u voor meerdere mensen zorgt ontvang u één waardering.
  • Per adres wordt er één waardering uitgereikt, als er meerdere mantelzorgers op uw adres wonen moet u de waardering delen.
  • Bent u geen mantelzorger meer, maar heeft u in 2019 nog zorg verleend? Dan was u dit jaar gewoon nog welkom op de Waarderingsmarkt.

 

Informatie- en productenmarkt
Net als voorgaande jaren bestond de Waarderingsmarkt uit een informatiemarkt en een poductenmarkt.
Op de informatiemarkt stonden organisaties die kunnen helpen bij de zorg. De verschillende organisaties kwamen allemaal uit de gemeente Houten. Ze gaven tips en informatie, dachten mee en wezen op mogelijkheden en activiteiten.
Op de productenmarkt stonden  lokale winkeliers met leuke producten en cadeauartikelen waar de manelzorger zelf iets uit kon kiezen.
Bij de ontvangst ontvingen de mantelzorgers muntjes en een VVV-cadeaukaart. De muntjes waren op deze dag in te ruilen voor leuke producten en/of cadeauartikelen van lokale winkeliers.

 

 

Wilt u meer informatie?
Voor meer informatie over de Waarderingsmarkt kunt u terecht bij Marinda Rodas, coördinator van Steunpunt Mantelzorg Houten. Marinda is ook telefonisch bereikbaar via 030-7001500.