Waarderingsmarkt in Coronatijd 2020

 

‘Zorgen voor een ander, dat doe je toch gewoon!’

 

U bent mantelzorger en zorgt voor iemand die belangrijk voor u is. Waarschijnlijk vindt u dat heel vanzelfsprekend, maar het is ook heel waardevol. Omdat de gemeente Houten en Steunpunt Mantelzorg Houten weten hoe waardevol het is dat mensen voor elkaar zorgen, vindt jaarlijks de Waarderingsmarkt voor Mantelzorgers plaats.
Dit jaar is er vanwege de corona geen waarderingsmarkt. In plaats daarvan bezorgen we de pakketten bij u thuis!
Medewerkers van Gemeente Houten, ‘van Houten&co’/Steunpunt Mantelzorg Houten en vele vrijwilligers gaan de pakketten persoonlijk bezorgen.

Wanneer en waar ?
Zaterdag 14 en 21 november worden de pakketten rond gebracht.

Aanmelden kan tot uiterlijk 6 november.

Voor wie is de Mantelzorgwaardering?

  • Voor iedereen die zorgt voor iemand die in de gemeente Houten woont.
  • Voor iedereen die zelf in Houten woont en zorgt voor iemand die in een andere gemeente woont.
  • Bent u geen mantelzorger meer, maar heeft u in 2020 nog zorg verleend? Dan ontvangt u dit jaar gewoon nog de mantelzorgwaardering.

De Mantelzorgwaardering
De mantelzorgwaardering bestaat uit een pakket met de beste producten van Houtense ondernemers. U kunt bij uw aanmelding voor de waardering kiezen uit drie verschillende pakketten. Daarnaast ontvangt u een Primera cadeaubon t.w.v. 30 euro.

Hoe kunt u zich aanmelden?
Wanneer u bekend bent als mantelzorger bij Steunpunt Mantelzorg Houten ontvangt u per mail een uitnodiging met een link om u aan te melden. Als u geen e-mailadres heeft ontvangt u een brief met verdere instructies.

Wilt u meer informatie?
Voor meer informatie over de mantelzorgwaardering kunt u terecht bij Marinda Rodas van Steunpunt Mantelzorg Houten. Marinda is ook telefonisch bereikbaar via 06-52 78 53 81.