Waarderingsmarkt voor Mantelzorgers 2019

‘Zorgen voor een ander, dat doe je toch gewoon!’

 

Meld u aan voor de Waarderingsmarkt voor Mantelzorgers

U bent mantelzorger en zorgt voor iemand die belangrijk voor u is. Waarschijnlijk vindt u dat heel vanzelfsprekend, maar het is ook heel waardevol. Omdat de gemeente Houten en Steunpunt Mantelzorg Houten weten hoe waardevol het is dat mensen voor elkaar zorgen, vindt de Waarderingsmarkt voor Mantelzorgers plaats. Het is een dag waarop u in het zonnetje wordt gezet.

 

Wanneer en waar is de Waarderingsmarkt voor Mantelzorgers?

Datum zaterdag 9 november 2019
Tijd: tussen 11.00 en 13.00 uur en tussen 13.30 en 15.30 uur
Locatie gemeentehuis van Houten
Adres Onderdoor 25 in Houten

 

Voor wie is de Waarderingsmarkt?

 • Voor iedereen die zorgt voor iemand die in de gemeente Houten woont.
 • Voor iedereen die zelf in Houten woont en zorgt voor iemand die in een andere gemeente woont.
 • Per mantelzorger wordt er één waardering uitgereikt, ook als u voor meerdere mensen zorgt ontvang u één waardering.
 • Per adres wordt er één waardering uitgereikt, als er meerdere mantelzorgers op uw adres wonen moet u de waardering delen.
 • Bent u geen mantelzorger meer, maar heeft u in 2019 nog zorg verleend? Dan bent u dit jaar gewoon nog welkom op de Waarderingsmarkt.

 

Informatie- en productenmarkt
Net als voorgaande jaren bestaat de Waarderingsmarkt uit een informatiemarkt en een poductenmarkt.
Op de informatiemarkt staan organisaties die kunnen helpen bij de zorg. De verschillende organisaties komen allemaal uit de gemeente Houten. Ze kunnen tips en informatie geven, meedenken en wijzen op mogelijkheden en activiteiten.
Op de productenmarkt staan lokale winkeliers met leuke producten en cadeauartikelen waar u zelf iets uit kan kiezen.
Bij de ontvangst krijgt u muntjes en een VVV-cadeaukaart. De muntjes zijn op deze dag in te ruilen voor leuke producten en/of cadeauartikelen van lokale winkeliers.

 

Hoe werkt het aanmelden?
Dit jaar maken we voor het aanmelden voor het eerst gebruik van de website en app van Eventbrite. Als u klikt op onderstaande aanmeldingsbutton, wordt u automatisch doorgestuurd.

 

 

Hoe werkt het:

 • Bestel een kaartje door te klikken op ‘registreer’ en een tijdvak te kiezen (je klikt op de hoeveelheid kaartjes).
 • Neemt u iemand mee? Klik voor deze persoon een introduceé kaartje aan, deze staan onder de kaartjes voor de mantelzorgers.
 • Klik nogmaals op ‘registreer’.
 • Vul de gegevens in.
 • Klik voor de laatste keer op ‘registreer’.
 • U kunt ervoor kiezen om een account aan te maken. Zonder account wordt het ticket per e-mail toegezonden. Bewaar het ticket goed.
 • Neem het kaartje mee naar de Waarderingsmarkt voor Mantelzorgers op 9 november. Dit kan gewoon op uw telefoon, maar u mag het kaartje ook uitprinten. Zonder kaartje heeft u geen toegang tot de Waarderingsmarkt.
 • Uw kaartje en die van uw introduceé worden gescand bij binnenkomst. U ontvangt de VVV-cadeaukaart en de muntjes om op de markt uit te geven. De introducee kan met zijn/haar kaartje tijdens de markt gratis een consumptie halen bij de koffiekar.

 

U helpt ons de markt prettig te laten verlopen als u de markt bezoekt in het tijdvak dat u kiest bij uw aanmelding. Alle kraampjes worden tussendoor bijgevuld, waardoor er in de ochtend hetzelfde aanbod is als in de middag.

 

Wilt u meer informatie?
Voor meer informatie over de Waarderingsmarkt kunt u terecht bij Marinda Rodas, coördinator van Steunpunt Mantelzorg Houten. Marinda is ook telefonisch bereikbaar via 030-7001500.