Waarderingsmarkt voor Mantelzorgers 2020

 

‘Zorgen voor een ander, dat doe je toch gewoon!’

 

U bent mantelzorger en zorgt voor iemand die belangrijk voor u is. Waarschijnlijk vindt u dat heel vanzelfsprekend, maar het is ook heel waardevol. Omdat de gemeente Houten en Steunpunt Mantelzorg Houten weten hoe waardevol het is dat mensen voor elkaar zorgen, vindt jaarlijks de Waarderingsmarkt voor Mantelzorgers plaats. Het is een dag waarop u in het zonnetje wordt gezet.

 

Wanneer en waar was de Waarderingsmarkt voor Mantelzorgers in 2020?

Datum zaterdag 14 november 2020
Tijd: nog onbekend
Locatie gemeentehuis van Houten
Adres Onderdoor 25 in Houten

 

Voor wie is de Waarderingsmarkt?

  • Voor iedereen die zorgt voor iemand die in de gemeente Houten woont.
  • Voor iedereen die zelf in Houten woont en zorgt voor iemand die in een andere gemeente woont.
  • Bent u geen mantelzorger meer, maar heeft u in 2020 nog zorg verleend? Dan bent u dit jaar gewoon nog welkom op de Waarderingsmarkt.

 

Informatie- en productenmarkt
In voorgaande jaren bestond de Waarderingsmarkt uit een productenmarkt en een informatiemarkt. Dat zal er dit jaar vanwege COVID-19 iets anders uit zien. Echter kunt u natuurlijk rekenen op een waardering in de vorm van producten van lokale ondernemers en een bon die u zelf op veel verschillende plekken in kunt leveren. Meld u aan bij Steunpunt Mantelzorg Houten om het laatste nieuws te ontvangen omtrent de Waarderingsmarkt voor Mantelzorgers en meer! Mail hiervoor naar steunpuntmantelzorg@vanhoutenenco.nl of bel naar 030-7001500.

 

Wilt u meer informatie?
Voor meer informatie over de Waarderingsmarkt kunt u terecht bij Zoë Reef van Steunpunt Mantelzorg Houten. Zoë is ook telefonisch bereikbaar via 030-7001500.