Jongerenwerk van 15 tot 23 jaar

 

Jongerenwerk in Enter

Het stedelijk jongerenwerk is er voor jongeren in de leeftijd van 15-23 jaar. Wij geloven dat elke jongere talent heeft! Bij ons ben je dan ook op DE plek om jouw talenten te ontwikkelen. Misschien maak jij wel muziek en wil je graag oefenen in onze bandruimte. Of jij bent goed met computers en je wilt een workshop websites bouwen aan andere jongeren geven. Of misschien schuilt er in jou een waar dj-talent en vind je het leuk om dit te gaan leren in het jongerencentrum. Bij ons kan bijna alles! Dus aarzel niet en deel jouw geweldige ideeën met onze jongerenwerkers en wij zullen er alles aan doen om dit samen met jou werkelijkheid te maken!

De twee stedelijk jongerenwerkers zijn Arnoud Knopper en Daphne van Dijk. Ze zijn vaak bij jongerencentrum Enter te vinden en je kunt ze ook bereiken via 030-7001530 of via mail naar a.knopper@vanhoutenenco.nl en d.vandijk@vanhoutenenco.nl.

Jongerencentrum Enter is de thuisbasis van het jongerenwerk van ‘van Houten&co’. Binnen Enter zijn er drie zalen, waarvan een met een podium. Ook is er een oefenruimte voor bands (met opname-apparatuur) en een multimedia ruimte.

 

Vrijwilligerswerk in Enter door jongeren zelf

Jongerencentrum Enter draait grotendeels op vrijwilligers. De barman, de garderobemedewerker, de toezichthouder, zelfs de geluidsman is een vrijwilliger! Het leuke van vrijwilligerswerk in het jongerencentrum is dat je veel contact hebt met leeftijdsgenoten, je leert samen te werken, je wordt beloond met o.a. een jaarlijks vrijwilligersweekend en het staat ook nog eens goed op je CV als je vrijwilligerswerk doet. Ook kun je in Enter terecht voor het uitvoeren van je maatschappelijke stage.