ANWB AutoMaatje Houten

 

 

Vanaf 3 augustus rijdt AutoMaatje weer medische en sociale ritten.
We rijden echter alleen de ritten:
– buiten de rondweg van 8.00 tot 22.00 uur en
– binnen de rondweg BUITEN kantoortijden.
U kunt ons bellen van 9.00 tot 12.00 uur op 030-700 1500 of mailen naar automaatje@vanhoutenenco.nl.

Voor ritten binnen de rondweg en tijdens kantoortijden kunt u bellen naar Vervoer Houten, van 9.00 tot 12.00 uur op 06-53883090 of mailen naar info@vervoerhouten.nl.

 

Bent u minder mobiel en voor uw vervoer afhankelijk van anderen? En moet u daardoor veel thuisblijven?
Maak dan gebruik van ANWB AutoMaatje Houten en kom weer onder de mensen!

ANWB AutoMaatje Houten is een vervoersdienst waarbij vrijwillige chauffeurs mensen uit de gemeente Houten die minder mobiel zijn vervoeren. De chauffeurs gebruiken daarvoor hun eigen auto.

U kunt van deze dienst gebruik maken wanneer u bijvoorbeeld een afspraak heeft  in het ziekenhuis, bij de dokter of fysiotherapeut. Maar ook voor leuke uitjes zoals bijvoorbeeld naar de kapper, vrienden of gezellig winkelen kunt u gebruik maken van AutoMaatje Houten.

Naast ANWB AutoMaatje Houten kunt u natuurlijk ook gebruik maken van Vervoer Houten voor ritten binnen de rondweg, met de elektrokarren, en de PlusBus voor korte en lange dagtochten.

 

Wilt u gebruik maken van AutoMaatje Houten?
Neem dan contact op met de coördinator voor een eenmalige aanmelding. Nadat u aangemeld bent kunt u gebruik maken van AutoMaatje Houten.
Ook voor het aanvragen van een rit neemt u minimaal 2 dagen van te voren contact op met de coördinator. Dit kan telefonisch op 030-7001500 of per e-mail via automaatje@vanhoutenenco.nl.

 

Kosten
Aanmelden voor AutoMaatje Houten is gratis.
Per rit betaalt u alleen een onkostenvergoeding van € 0,30 per kilometer, en eventuele parkeerkosten, aan de vrijwilliger.