Moment van Aandacht

Ben jij benieuwd wat meditatie jou kan brengen? Of heb je al ervaring en vind je het fijn om samen met anderen te oefenen? Je bent van harte welkom op het wekelijkse “Moment van Aandacht”, georganiseerd door MOTTO (initiatief van ‘van Houten&co’), dat zich richt op ouderen en de vrijwilligers die hen thuis bezoeken. Maar iedereen is welkom!

Aandacht hebben voor wat er is, is de kern van meditatie en mindfulness. Dick Koenis, mindfulnesstrainer, biedt de mogelijkheid om wekelijks een begeleid inloopmoment voor aandacht te nemen. Eén keer per week leren hoe aandacht werkt, ontdekken wat aandacht geven in de weg zit, en vooral zien hoe gerichte aandacht voor het moment het leven kan verrijken.

De bijeenkomsten worden gehouden in Huis van Houten, boven de bibliotheek aan het Onderdoor, elke maandagmiddag van 14.00 tot 15.30 uur. Iedere bijeenkomst duurt anderhalf uur en bestaat uit begeleide oefening, thema en vragen. Er zijn geen kosten aan verbonden. De eerste bijeenkomst vindt plaats op maandagmiddag 5 september.


Heb je interesse om mee te doen? Stuur dan een e-mail naar m.mulders@vanhoutenenco.nl.

Voel je vrij om bij vragen contact op te nemen met Dick Koenis (06 2303 5331) of Margot Mulders (06 86 80 84 41). Zie ook http://meermindfulness.nl/Meer/.