Mediateam van ‘van Houten&co’

Iedere maand verschijnt de rubriek  ‘Vrijwilliger van de maand’ waarin een vrijwilliger in het zonnetje wordt gezet. Vaak is het iemand die zich al jarenlang in zet voor een organisatie. Dit jaar zijn dat onder andere het Wereldhuis, FC Deltasports en de Plusbus geweest die zijn uitgelicht. Zo maken lezers kennis met diverse vrijwilligersorganisaties en word je zelfs geïnspireerd om vrijwilligerswerk te zoeken.

 

Alle artikelen zijn te vinden op de pagina Vrijwilligers van Houten

 

Deze persoonlijke portretten worden geschreven en gefotografeerd door een enthousiast team van vrijwilligers bij ‘van Houten&co’:

  • Irene van Valen, lokaal journaliste en bekend van haar blog ‘Typisch Irene’ waarin ze alledaagse onderwerpen met een komische toon bespreekt.
  • Judith Spier-Mennen, bekend als docente aan Basisschool de Bijenkorf en heeft een groot taalgevoel en betrokkenheid.
  • René van den Brandt, fotograaf en een bekend gezicht in Houten. Vaak zichtbaar bij evenementen en activiteiten in Houten en met veel passie en enthousiasme gaat hij te werk om een mooi portret te creëren. Zo is de teamfoto ook van zijn hand.

 

Lijkt het je leuk om mee te schrijven aan deze rubriek of te fotograferen voor deze artikelen? Laat het ons dan weten via info@vanhoutenenco.nl of 030-7001500