Lezing: “Altijd al meer willen weten over kunst?”

Heb je altijd al meer willen weten over het fenomeen ‘kunst’, maar weet je niet waar te beginnen? Dan is deze lezing iets voor jou!

Op donderdagavond 28 oktober organiseert Cursus&co de lezing “Altijd al meer willen weten over kunst?” in Huis van Houten (boven de bibliotheek aan het Onderdoor in Houten).

In deze introductie-lezing zullen vragen aan de orde komen als: ‘’Wat is kunst? Is kunst ingewikkeld? Wanneer is kunst ontstaan? Is kunst belangrijk?’’. De lezing is géén beknopt college in kunstgeschiedenis, maar een kennismaking met de (soms nog onbekende of onbegrijpelijke) wereld van de kunst. Aan de hand van verschillende afbeeldingen zal kunsthistorica Mariëlla Lokenberg je uitleg geven over onder andere de oorsprong van kunst en wat kunstenaars ons willen vertellen met hun kunstwerken.

Heb je interesse en wil je meer informatie? Klik hier en meld je aan! De entreeprijs is € 14,00. Voor U-Pas-houders geldt een korting.

Voor meer informatie over Cursus&co, onderdeel van ‘van Houten&co’, kun je contact opnemen op  maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur via tel. (030) 7001 525 of e-mail cursusenco@vanhoutenenco.nl. Op www.vanhoutenenco.nl vind je het actuele activiteiten-,  workshop- en lezingaanbod.