Herdenkingsbijeenkomst 30 oktober 2021


“Als de herfst invalt en het november wordt gedenken we onze doden. Zo delen we verdriet en gemis dat heel persoonlijk is met elkaar. Door een lichtje aan te steken, te luisteren naar herinneringen, elkaar te troosten.”


Verdriet en afscheid in tijden van corona: aan wie denk jij?

Een bijzonder samenzijn voor alle Houtenaren om stil te staan bij de mensen die we missen. Juist nu, na een tijd waarin we door corona afstand moesten houden en afscheid niet altijd mogelijk was of misschien anders was dan we wensten. We heten iedereen welkom die een dierbare – dichtbij of ver weg – verloor. Partners, kinderen, vrienden, buren die meeleven, maar ook zorgmedewerkers die onder moeilijke omstandigheden veel verlies te verduren kregen zijn van harte uitgenodigd.

Met medewerking van nabestaanden en betrokkenen gedenken we de overledenen met woorden beelden en muziek. Burgemeester Isabella is een van de sprekers die zijn ervaringen zal delen.

De bijeenkomst is van 14.00 tot 15.30 uur en na afloop is er de mogelijkheid tot napraten met koffie en een drankje. De deuren staan vanaf 13.30 uur open voor iedereen die een kaarsje wil branden of de naam van een overleden dierbare een plaatsje wil geven in de speciale herdenkingsboom.


Locatie: Aan de Slinger

Gratis kaartjes reserveren via www.aandeslinger of telefonisch 030 – 63 51 024

Thuis de bijeenkomst via livestream volgen kan ook: https://youtu.be/Ri9S6SOx-cc

Voor meer informatie: 06 86 80 84 41

Met medewerking van o.a. kerken, het Centrum voor Levensvragen Lekstroom, ‘van Houten&co’, Monuta Houten, ’t Groentje, Omroep Houten, Aan de Slinger, gemeente Houten en vele vrijwilligers.