Cape&Care-café op 2 november met gastspreker Isa Hoes

‘Hoe zou ik vandaag mijn depressieve partner aantreffen als ik thuiskom?’, ‘Vijf gemiste oproepen van mijn zus met borderline. Wat zou er aan de hand zijn?’, ‘Help, een wachtlijst van drie maanden voor mijn zoon die lijdt aan psychoses, hoe gaan we die tijd overbruggen?’ Dit zijn gedachten die je kunt hebben als je zorgt voor een naaste die een psychische aandoening heeft. Speciaal voor deze mantelzorgers start Steunpunt Mantelzorg Houten, onderdeel van ‘van Houten&co’, in november het Cape&Care-café.

Wat is het Cape&Care-café?
Dit café vindt een jaar lang, elke zes weken op woensdag plaats en is specifiek voor mensen die zorgdragen voor een naaste met een psychische aandoening. Het doel is contact met lotgenoten, delen en ontvangen van kennis en ervaring door bijvoorbeeld ervaringsdeskundigen of andere interessante sprekers. Elke avond heeft een ander thema. Deze thema’s staan nog niet vast.

Gastspreker Isa Hoes
Op woensdagavond 2 november starten we met een fantastische gastspreker: Isa Hoes. Zij vertelt haar verhaal aan de hand van vragen die je haar zelf mag stellen. Ben je benieuwd naar de ervaringen van Isa Hoes en hoe zij omging met de depressie van haar man? En wil je ideeën aandragen voor volgende café-avonden? Kom dan naar het Cape&Care-café.

Aanmelden
De eerste avond start op woensdag 2 november a.s. Inloop is vanaf 19.30 uur, we starten om 19.45 uur. Locatie is Huis van Houten (Onderdoor 160). Voor meer informatie en aanmelden, klik hier! Deelname is gratis.