Bewegen en ontspannen met Cesar

Op 1 maart start bij ‘van Houten&co’ in Huis van Houten weer een nieuw seizoen “Bewegen en ontspannen met Cesar”. De lessen vinden het hele jaar door iedere vrijdag plaats, met uitzondering van de vakanties. Er zijn twee groepen. Cesar 1 heeft les van 9.15 tot 10.15 uur en Cesar 2 van 10.30 tot 11.30 uur. De lessen worden gegeven door Sylvia ter Wolbeek. Op onze website www.vanhoutenenco.nl lees je meer over deze lessen. Je kunt je daar ook aanmelden.

Als kind hebben we al leren zitten, staan, lopen en tillen. Bewegingen die zo vanzelf gaan, dat we er (bijna) niet over nadenken. Totdat er iets misgaat. Misschien heb je verkeerd getild en daardoor nu pijn in de rug. Maar het kan ook zijn dat je de buikspieren verwaarloosd hebt en je rug overbelast. Of heb je bijvoorbeeld reuma, Parkinson, osteoporose, hyperventilatie of astma?

Wat er ook gebeurd is, oefentherapie Cesar kan een goede behandelingsmethode voor je zijn. Waarom? Omdat een oefentherapeut een bewegingscoach is die je leert begrijpen waar je klachten vandaan komen. Je leert beter om te gaan met je rug, nek, schouders, armen, heupen, knieën, en voeten.

Meer informatie en aanmelden Cesar 1

Meer informatie en aanmelden Cesar 2