AutoMaatje Houten viert feest

Op vrijdag 10 juli was het feest bij  AutoMaatje Houten. En niet alleen om de verjaardag van de coördinator, Paul de Kruijf, te vieren. Ook omdat op 9 maart, door Theo Hamerslag, de 250ste rit van AutoMaatje Houten werd gereden en slecht 16 weken later, op 22 juni, reed Marjan Boonzaaijer de 500ste rit. Theo en Marjan zetten zich in als vrijwilliger voor AutoMaatje Houten. En met hen nog 21 andere vrijwillige chauffeurs.

Nestor Anton Goes had ook nog een verrassing in petto voor de matchmakers. Tilly Bont, Annemarie ten Dam en Sandra Uylenbroek werden verrast met een mooie roos omdat zij door het plannen en matchen van de ritten alles in goede banen leiden.

 

AutoMaatje Houten, onderdeel van ‘van Houten&co’, is in Coronatijd begonnen met een nieuwe dienst, boodschappen doen. En sinds half mei worden er ook weer deelnemers vervoerd naar medisch noodzakelijke afspraken.

Vanaf augustus worden ook de sociaal noodzakelijke ritten weer opgepakt, ook voor ritten buiten Houten en buiten kantoortijden. Automaatje Houten trekt hierin samen op met Vervoer Houten die inmiddels ook weer is gaan rijden.