LOCATIE

Jongerencentrum Enter

Grote zaal

Hefbrug 1

3991 LB Houten

TIJD

15:00 tot 20:00

Speciaal voor jonge mantelzorgers: Het grote chaos spel + diner

Jonge mantelzorgers zijn jongeren die opgroeien met een vader, moeder, broer of zus met een chronische ziekte of handicap. Het jongerenwerk van 'van Houten&co' organiseert regelmatig speciale activiteiten voor deze groep jongeren.

In de herfstvakantie, op dinsdag 23 oktober organiseren we een gezellige, creatieve en speelse middag in jongerencentrum Enter, met 'het Grote Chaos spel' en een diner.

De deelnemers gaan in teams binnen beperkte tijd allerlei opdrachten uitvoeren. Film, dicht, knutsel, sport en klets je punten bij elkaar om zo het Grote Chaos spel te winnen. Als jouw team de jury het best weet te overtuigen van jullie kunnen, is de winst voor het grijpen. Het Grote Chaos spel begint langzaam maar na 10 minuten wil iedereen er met de winst vandoor! Gegarandeerd een super leuke middag, ook als je helemaal geen creatief talent bent!
Na het spel gaan we gezellig met z'n allen eten.

Jongeren uit de gemeente Houten (10-23 jaar), die zich herkennen als mantelzorger, kunnen zich hier voor inschrijven. Deelname is dankzij financiering van de gemeente Houten helemaal gratis! We starten om 15.00 uur bij jongerencentrum Enter en rond 20.00 uur is het weer afgelopen.

Je kunt je inschrijven tot uiterlijk 18 oktober door een mailtje met je gegevens te sturen naar jonginhouten@vanhoutenenco.nl. Houtense jongeren die zich aangesproken voelen door dit bericht, maar niet kunnen op 23 oktober, kunnen zich toch aanmelden. Zij worden dan ingeschreven in deze lotgenotengroep en persoonlijk uitgenodigd voor een volgende activiteit. Zie voor meer informatie over deze lotgenotengroep voor jonge mantelzorgers: https://www.vanhoutenenco.nl/pagina-item/jonge-mantelzorgers/




PRIJS (TOTAAL)

Geen kosten

Heeft u een u-pas? Informeer naar de korting.