LOCATIE

Huis van Houten

Vide

Onderdoor 160

3995 DX Houten

TIJD

10:00 tot 11:00

Natuuractiviteit `Frisse neus, heldere geest`.

Elke maand op Vrijdag

Frisse neus, heldere geest Buiten is gezond! Kom onder begeleiding van ervaren natuurgidsen het lokale groen beleven.

Deze activiteit is bestemd voor mensen met geheugenproblemen, zoals dementie, en hun mantelzorger. We maken een ommetje in het Imkerspark. De natuurgidsen van Groene Maatjes leiden u langs een parcours met opdrachtjes om samen te doen. Doel is van de natuur genieten en ontspannen op een andere manier met elkaar bezig zijn. Ongemerkt werkt u hierbij aan uw conditie, traint u uw geheugen en komt u in gesprek met lotgenoten.

Het betreft een pilot van 6 maandelijkse bijeenkomsten. De eerste keer is vrijdag 18 mei. De bijeenkomsten erna zijn op vrijdag 1 juni, vrijdag 6 juli, vrijdag 7 september, vrijdag 5 oktober en vrijdag 2 november 2018. We verzamelen vanaf 9.45 uur bij de achteruitgang van het Haltna huis. Om 10 uur start de activiteit. Na afloop drinken we samen een kopje koffie/thee in het Huis van Houten. De activiteit eindigt om 11.00u. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.

We nemen van tevoren telefonisch contact met u op om iets meer over u te weten te komen en de activiteit nog beter op uw behoeften af te kunnen stemmen. Meer informatie: via www.groenemaatjes.nl of Lia (06-44284746) of Irene (06-13840198)




Aanmelden

PRIJS (PER KEER)

Geen kosten

Heeft u een u-pas? Informeer naar de korting.