LOCATIE

Jongerencentrum Enter

Grote zaal

Hefbrug 1

3991 LB Houten

TIJD

14:30 tot 21:00

Christmas Games voor jonge mantelzorgers - Offline én online

Jonge mantelzorgers zijn jongeren die opgroeien met een vader, moeder, broer of zus met een chronische ziekte of handicap. Het kan dan bijvoorbeeld gaan om een broertje met adhd, een moeder in een rolstoel, een vader met autisme of een ouder met een ernstige ziekte.
Het jongerenwerk van 'van Houten&co' organiseert regelmatig speciale activiteiten voor deze groep jongeren. 

Op woensdag 23 december kunnen jonge Houtense mantelzorgers (10-23 jaar) mee doen aan 'Christmas Games', georganiseerd door 5 enthousiaste studentes van de Hogeschool Utrecht ism het jongerenwerk. 

Ben jij er klaar voor? Ben je getraind genoeg om de uitdaging aan te gaan? Een ware race tegen de klok, samen met jouw team! Speel jij de meeste spellen in minute to win it, de kersteditie? Bouw jij zo snel mogelijk met één hand een kerstboom van cups of krijg jij zo snel mogelijk een kerstkoekje van voorhoofd naar mond zonder handen?

Op 23 december zien wij jou graag bij de Christmas Games, speciaal voor jou georganiseerd door ons. Wie zijn wij? In het kort, wij zijn vijf enthousiaste eventmanagement studenten en wij willen samen met jou een spetterend kerst evenement beleven in jongerencentrum Enter. Daarnaast zijn er leuke prijzen te winnen en gaat niemand met lege handen naar huis. Tijdens het programma zijn er natuurlijk kerstkoekjes, warme chocolade melk, de grootste kerst hits en wat andere kleine lekkernijen.

Programma

Wat gaan we doen? Je hebt op deze dag de keuze uit twee programma’s:

14:30 – 16:00 uur - Online via de computer/tablet/telefoon

Tijdens het online programma presenteren wij de Christmas Games live vanuit het jongerencentrum en kun jij via de livestream meedoen. Je kunt de spellen thuis spelen en neemt het op tegen alle andere online deelnemers. Wij zorgen ervoor dat jij de Christmas Games box met spellen en kleine lekkernijen thuis bezorgd krijgt. Het enige wat jij hoeft te doen is klaar zitten achter het scherm in jouw favoriete kersttrui. Deze activiteit gaat door bij minimaal 7 deelnemers.

18:30 – 21:00 - Offline in Jongerencentrum Enter

Tijdens het offline programma zien wij jou graag in de avond in het jongerencentrum. Jij gaat, samen met het team waarin je zit, de uitdaging aan en speelt verschillende korte spellen binnen een minuut. Natuurlijk is er een pauze met wat kleine lekkernijen, staan er op tafel kerstkoekjes en zorgen wij voor de leukste kerstmuziek. Het enige wat jij hoeft te doen is zorgen dat je afstand van elkaar houdt en je houdt aan de Corona regels, zodat het voor iedereen veilig blijft. Zo kunnen we met elkaar op een leuke, en veilige manier, de Christmas Games spelen.

Corona maatregelen

Uiteraard zorgen wij er bij het offline programma voor dat er rekening gehouden wordt met de Corona maatregelen. De spellen worden gespeeld aan tafel, per team, met onderling 1,5 meter afstand. Op de locatie zal genoeg desinfectie middel aanwezig zijn om de handen schoon te houden.

Waar kan ik mezelf aanmelden?

Hier wil jij toch ook bij zijn? Geef je dan snel op via jonginhouten@vanhoutenenco.nl, want VOL=VOL. Aanmelden kan tot 26 november. Na deze datum ontvang je van ons een kleine verrassing en meer informatie. Voor deze kleine verrassing hebben wij jouw woonadres nodig. Zou je deze door willen geven per mail bij jouw aanmelding?

Zien wij jou 23 december? Deelname is gratis!

Klik hier voor het introductiefilmpje van deze activiteit: https://youtu.be/_459hOMo9Rg

Voor meer informatie over jonge mantelzorgers: https://www.vanhoutenenco.nl/pagina-item/jonge-mantelzorgers




PRIJS (TOTAAL)

Geen kosten

Heeft u een u-pas? Informeer naar de korting.