Zomervakantie - Klimbos

Op donderdag 1 augustus kun je met ons mee naar het Klimbos in Lage Vuursche! In het klimbos leg je een route af tussen de bomen. Er zijn 10 routes die variëren in hoogte en moeilijkheidsgraad, voor ieder wat wils dus! Kijk voor meer info over het klimbos op www.klimbos.nl/klimbos-gooi-eemland/.

We verzamelen om 12.00 uur bij jongerencentrum Enter in Houten. Vanaf hier gaan we met een aantal auto's naar het Klimbos. Daar aangekomen krijgen we een instructie en dan heb je 3,5 uur de tijd om alle klimroutes die je graag wilt doen af te gaan leggen. We klimmen in groepjes en er gaat voldoende begeleiding mee. Na het klimmen hebben we vast heel veel honger, dus dan eten we nog wat met elkaar. Rond 17.30 uur zijn we weer terug in Houten.

De eigen bijdrage voor dit uitstapje is 15 euro per persoon. Dit is inclusief entree tot het klimbos, vervoer, het eten na afloop en drinken. Als je een U-pas hebt, kun je je budget hiervoor inzetten.

Onze zomeruitstapjes zijn voor jongeren uit de gemeente Houten, tussen 10 en 23 jaar oud. Je kunt je inschrijven door een mailtje te sturen naar jonginhouten@vanhoutenenco.nl. Doe dit zo snel mogelijk, want er is een maximum aantal plekken. Gezien wij het deelnemersaantal 2 weken van te voren door moeten geven aan het Klimbos, hebben we je aanmelding het liefst uiterlijk 17 juli binnen. Maar ook na deze datum kun je je nog inschrijven, wij moeten dan echter wel even informeren bij het Klimbos of het nog kan. 




PRIJS (TOTAAL)

€ 15,00

Heeft u een u-pas? Informeer naar de korting.