Zomervakantie - stranddag + surfen

Op donderdag 8 augustus organiseren wij een dagje strand mét clinic golfsurfen!

Om 10.00 uur verzamelen we bij jongerencentrum Enter. Daar gaan we met auto's naar het strand in Noordwijk. Daar aangekomen kunnen we onze handdoekjes uitspreiden, kunnen de frisbees tevoorschijn komen en kunnen we lekker gaan zwemmen. Om 13.00 uur start de twee uur durende clinic golfsurfen. Tijdens de clinic krijg je eerst een deel theorie over het surfen. Daarna ga je het water in om het surfen te ervaren en natuurlijk het leren staan op de surfboards. Voor surfen heb je natuurlijk wel golven nodig, mochten die er te weinig zijn deze dag, dan gaan we suppen (staand op een surfboard, met een peddel).

Rond 15 uur is de clinic afgelopen en is er nog tijd om op het strand te relaxen. Om 16.30 uur zetten we de terugreis in en dan ben je rond 18 uur weer in Houten.
De eigen bijdrage is 10 euro. Dit is inclusief het vervoer en de surfles (inclusief wetsuit, surfboard en instructeurs). Je kunt je U-pas budget inzetten. Neem je eigen eten en drinken mee.

Dit uitstapje kan pas doorgaan bij minimaal 8 deelnemers.

Onze zomeruitstapjes zijn bedoeld voor jongeren uit de gemeente Houten, tussen 10 en 23 jaar oud. Je kunt je inschrijven door een mailtje te sturen naar jonginhouten@vanhoutenenco.nl. Let op: doe dit zo snel mogelijk, want er is een maximum aantal deelnemers. Je inschrijving voor het surfen dient in ieder geval uiterlijk 30 juli binnen te zijn.

Voor meer informatie of om je op te geven voor deze activiteit kun je mailen naar jonginhouten@vanhoutenenco.nl

 




PRIJS (TOTAAL)

€ 10,00

Heeft u een u-pas? Informeer naar de korting.